Primele zboruri Ryanair de la Cluj-Napoca: bilete cu 14,99 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ryanair a sărbătorit, ieri, primele sale zboruri din Cluj, cel de-al treilea aeroport românesc de pe care operează, prin lansarea noului serviciu către Londra Southend. Au fost scoase la vânzare locuri de la doar 14.99 euro, pentru călătorii în aprilie şi mai.

Ryanair a sărbătorit ieri, 2 aprilie, primele sale zboruri din Cluj, cel de-al treilea aeroport românesc de pe care operează, prin lansarea noului serviciu către Londra Southend, parte a programului Vara 2019, care va fi operat cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale, şi care va livra peste 50,000 de clienţi pentru Aeroportul Cluj în acest an. 


Într-un comunicat al companiei se arată:

„Clienţii români şi vizitatorii pot acum să-şi rezerve vacanţele de vară către Londra Southend, bucurându-se de tarife mai mici şi de îmbunătăţirile pentru experienţa clienţilor, ca:

·         Tarife mai mici – găseşte un tarif mai mic în 3 ore, primeşte diferenţa de preţ plus 5€ credit în MyRyanair

·         Punctualitate – target de 90% (excl. ATC) sau 5% reducere pentru următoarea lună la tarifele aeriene

·         Carta Atenţiei pt. Clienţi – reclamaţiile EU261 vor fi procesate în 10 zile, asistenţă 24/7, conectare în 2 minute

·         Atenţie pentru clienţi – Perioadă de graţie de 48 de ore pentru modificări gratuite la rezervări

·         Îmbunătăţiri de mediu – contribuţie pentru emisiile de carbon şi fără plastic în 5 ani

·         Noi opţiuni Ryanair Choice – Tarif anual de 199€ pentru locuri gratuite, fast-track şi îmbarcare prioritară. pt. oaspeţii frecvenţi

·         Îmbunătăţiri digitale – opţiune nouă de căutare a tarifelor, tichete pentru evenimente sportive, ghiduri de călătorie şi acces mai rapid de pe mobil”. 

Bilete la promoţie

Pentru a sărbători, Ryanair a lansat o vânzare promoţională cu tarife de la doar 14.99€, pentru călătorii în aprilie şi mai, care sunt disponibile doar pe Ryanair.com şi care trebuie rezervate până la miezul nopţii, vineri, 5 aprilie.

Denis Barabas, reprezentant al biroului de comunicare al Ryanair, a declarat:

“Ryanair este încântată să lanseze prima sa rută din Cluj către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale şi e parte a programului Vara 2019. Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri de la doar 14.99€, pentru călătorii în aprilie şi mai, disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, vineri, 5 aprilie. Deoarece se vor vinde rapid, dar şi pentru a nu rata această promoţie specială, clienţii trebuie să se grăbească şi să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări. 

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a declarat:

„O dovadă concretă a unei reţele puternice de rute este diversificarea continuă a destinaţiilor şi companiilor aeriene. Odată cu adăugarea acestui nou serviciu aerian, suntem încântaţi să aducem renumitul transportator low-cost Ryanair la Cluj şi să continuăm să consolidăm reputaţia puternică a aeroportului în aviaţia civilă şi rolul său esenţial ca cel de-al doilea cel mai mare aeroport din România. Asteptăm cu nerăbdare evoluţia şi creşterea parteneriatului nostru cu Ryanair. Toate realizările noastre de până acum în ceea ce priveşte reţeua de operatori aerieni demonstrează în mod evident că susţinerea activităţii şi dezvoltării aeroportului a fost o decizie bună pentru comunitatea clujeană şi pentru toţi locuitorii din Transilvania.”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite