Primăria Cluj-Napoca cheltuie 16.000 de lei pe steguleţe şi baloane de Ziua Naţională

Primăria Cluj-Napoca cheltuie 16.000 de lei pe steguleţe şi baloane de Ziua
Naţională

Primăria Cluj a alocat 9.000 pentru procurarea de stegulete FOTO: Adevărul

Pentru organizarea Zilei Naţionale, administraţia locală a alocat 87.000 de lei, plus TVA. Pe lângă obişnuitul concert folcloric şi focurile de artificii din Piaţa Avram Iancu, anul acesta vor susţine un concert cei de la Voltaj şi Elena Gheorghe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua Naţională a României va fi marcată la Cluj printr-un concert Voltaj şi Elena Gheorghe. Pentru cele aproape două ore de concert, Primăria Cluj-Napoca îi va plăti pe cei doi cu 70.000 de lei, plus TVA.

Programul mai cuprinde un spectacol folcloric, în Piaţa Unirii, unde vor cânta Aurel Tămaş, Dinu Iancu Sălăjanu, Dumitru Fărcaş şi Sava Negrean Brudaşcu. Va mai avea loc şi o, retragerea cu torţe în Piaţa Lucian Blaga, iar la final - artificii în Piaţa Avram Iancu.

Pentru acelaşi eveniment, primăria va cumpăra, prin achiziţie directă, steguleţe tricolore la 9.000 de lei, fără TVA şi baloane colorate în valoare de 7.000 de lei, fără TVA, potrivit site-ului administraţiei locale.

Mai puteţi citi:

MIG-uri pe cerul Clujului de Ziua Naţională

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările