Prima universitate din România unde te programezi online ca să nu mai stai la coadă la înscriere

Prima universitate din România unde te programezi online ca să nu mai stai la coadă la înscriere

Tinerii care vor să se înscrie la cursurile UBB vor putea să evite de acum cozile interminabile. FOTO: Arhivă Adevărul

O universitate din România a pus la dispoziţia tinerilor care vor să devină studenţi un sistem online de înscriere. Cei care vor să se înscrie o pot face începând de miercuri, 11 iulie, până pe 29 iulie.

Astfel, tinerii care îşi doresc să devină studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) beneficiază de un sistem complet nou.
 
Eliberarea numerelor de ordine se va face în sistem hibrid, atât la faţa locului, cât şi online pe website-ul facultăţii (econ.ubbcluj.ro), prin intermediul oricărui tip de dispozitiv electronic conectat la internet (smartphone, calculator, tabletă etc.). Mai mult, la solicitarea online a numărului de ordine, candidaţii vor putea alege ziua şi intervalul orar în care doresc să se prezinte la sediul facultăţii pentru plata taxelor de admitere.
 
„Dacă anul trecut afişarea online în timp real a numărului de ordine curent şi a timpului de aşteptare reprezenta, după cunoştinţa noastră, o premieră naţională, inovaţia de anul acesta reprezintă de asemenea o premieră, reprezentând o noutate în sistemul universitar regional”, a declarat decanul FSEGA, Răzvan Mustaţă.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: