Prima sentinţă în cazul bogătaşului care a sedus o minoră, cu acordul mamei fetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Dej a pronunţat o primă sentinţă în cazul omului de afaceri acuzat că a sedus o fată de 14 ani, cu acordul mamei minorei. Bărbatul, care racola minore folosindu-se şi de Smiley, a fost condamnat la închisoare cu executare. Mama fetei a primit o pedeapsă cu suspendare.

„Adevărul” a dezvăluit la începutul lunii septembrie un caz tulburător în care un bărbat de 50 de ani din judeţul Cluj a fost trimis în judecată fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani, totul petrecându-se cu acceptul şi chiar cu încurajarea mamei fetei.

Dosarul s-a judecat în primă instanţă la Judecătoria Dej, unde a fost pronunţată, în 16 noiembrie 2020, prima sentinţă. Astfel, Mihăiţă Codrianu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de 16 acte sexuale cu minora. Mama fetei, acuzată de complicitate, a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. La cererea procurorilor, Judecătoria Dej l-a obligat pe Codrianu să îi achite victimei 10.000 de euro daune morale.

Dosarul trimis în judecată de Parchetul Judecătoriei Dej scoate la iveală detalii tulburătoare despre modul în care fata de 14 ani a ajuns să fie sedusă de Mihăiţă Codrianu, bărbatul cu 35 de ani mai mare, care i-a cumpărat cadouri scumpe şi chiar a închiriat un apartament pentru fată, mama sa şi cei doi fraţi ai fetei. Două fete, minore şi ele, martore în dosar, au povestit cum bărbatul a încercat să le cucerească şi pe ele prin cadouri scumpe. În plus, fetele au povestit cum, ca să le impresioneze, Codrianu le-a făcut cunoştinţă cu cântăreţul Smiley. 

Filmări din dormitorul victimei

Ancheta a fost declanşată la denunţul tatălui fetei, care, interesându-se de situaţia şcolară a minorei, a aflat că aceasta este aşteptată la şcoală de bărbatul în vârstă de 50 de ani.

Pentru a strânge probe, procurorii au montat tehnică de înregistrat în dormitorul minorei, surprinzând mai multe acte sexuale dintre Codrianu şi fată. „Din mijloacele de supraveghere tehnice instalate de organele judiciare în imobilul… rezultă că din data de 18.11.2019 până la data de 02.12.2019 inculpatul Codrianu Mihăiţă a întreţinut 14 raporturi sexuale normale, precum şi acte sexuale orale sau anale. Toate acţiunile aferente infracţiunii de act sexual cu un minor au fost săvârşite în interiorul imobilului în care locuia inculpata T.E.A., având acordul tacit al acesteia. În plus, din materialul probator rezultă că persoana vătămată a fost în diverse concedii prin România împreună cu inculpatul şi este foarte probabil ca acesta să fi întreţinut raporturi sexuale şi în afara acestui imobil“, mai arată procurorii.  

Vă recomandăm să citiţi şi:

Calvarul fetelor vândute pe 300 de lei de propria mamă traficanţilor de carne vie. Una dintre ele avea 7 ani 

Patronul unei firme celebre, condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a violat o fetiţă de 10 ani şi a supus la perversiuni sexuale două fete de 9 şi 11 ani

Fată de 14 ani, cumpărată de un bogătaş de 50 de ani. Mama ei, de acord cu relaţia amoroasă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite