Preşedintele PNL, Crin Antonescu, vine mâine la Cluj

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, vine mâine la Cluj

Crin Antonescu alături de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu FOTO: Florina Pop

Crin Antonescu, preşedintele PNl, este aşteptat mâine, 12 aprilie, la Cluj-Napoca, la lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare din Regiunea de Nord-Vest.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, este aşteptat mâine, 12 aprilie, la 11.30, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, la întâlnirea liberalilor din Regiunea de Nord-Vest când vor fi lansaţi candidaţii din Nord-Vestul ţării la europarlamentare.
La Cluj şi-au anunţat prezenţa şi Norica Nicolai,  Ramona Mănescu, Cristian Buşoi, Renate Weber, Eduard Hellvig, dar şi reprezentanţii PNL din judeţele Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu-Mare, Cluj, Bihor şi Sălaj.

Mai puteţi citi:

VIDEO Liviu Dragnea la Cluj: „Noua pistă înseamnă un pas important pentru dezvoltarea Transilvaniei. Guvernul va sprijini finalizarea pistei aeroportului“

UPDATE Crin Antonescu, primit la Cluj cu Garda de Onoare şi cu huiduieli. Un vicepremier şi trei miniştri au inaugurat noua pistă a aeroportului

Crin Antonescu, întrebat la Cluj dacă rămâne candidat la Preşedinţie: „Aţi visat azi-noapte ceva?“

FOTO Crin Antonescu la inaugurarea noii piste a aeroportului Cluj: „Altfel se aterizează pe vremea lui Uioreanu!“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: