Preşedintele PMP, Elena Udrea, la Cluj: „Voi rămâne un om politic loial proiectului lui Traian Băsescu pentru România“

Preşedintele PMP, Elena Udrea, la Cluj: „Voi rămâne un om politic loial proiectului lui Traian Băsescu pentru România“

Elena Udrea FOTO: Adevărul

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat că, joi, 12 iunie, la Cluj, într-o conferinţă, că va rămâne un om politic loial proiectului preşedintelui Traian Băsescu pentru România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat joi, 12 iunie, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă că, indiferent cât va dura cariera sa politică, va rămâne loială proiectului preşedintelui Traian Băsescu pentru România fiindcă „acesta trebuie continuat, de aceea mă aflu în PMP, din convingerea că viziunea lui Traian Băsescu despre ce trebuie să fie ţara aceasta trebuie dusă mai departe de cineva“.

Jurnaliştii au întrebat-o dacă nu vrea să se desprindă de eticheta de "protejata din punct de vedere politic a lui Traian Băsescu".

Răspunsul ei a fost că „protejate sau susţinute au fost foarte multe colege în politică, de la Anca Boagiu, la Monica Macovei sau Roberta Anastase“ şi că doar „una singură şi-a asumat să rămână până la capăt alături de proiectul preşedintelui“, potrivit Mediafax.

Mai puteţi citi:

Cum a ajuns Elena Udrea primul preşedinte al PMP

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările