Preşedintele PDL Cluj despre Victor Ponta: „A venit la Câmpia Turzii să se  antreneze pentru plecarea cu elicopterul de pe acoperişul Ministerului Apărării“

Preşedintele PDL Cluj despre
Victor Ponta: „A venit la Câmpia Turzii să se  antreneze pentru plecarea cu
elicopterul de pe acoperişul Ministerului Apărării“

Daniel Buda FOTO: Adevărul

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, susţine că premierul Victor Ponta s-a „antrenat“ la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, pe un F-16, pentru plecarea cu elicopterul de pe acoperişul Ministerului Apărării.

Ştiri pe aceeaşi temă


Peşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, spune, într-un comunicat trimis presei, după vizita premierului Victor Ponta la baza aeriană de la Câmpia Turzii că prim-ministrul  „nu a catadicsit“ în urmă cu un an să fie prezent la Câmpia Turzii, când mai multe sute de muncitori de la Combinatul Mechel au fost concediaţi.

„De când s-a refugiat la MApN, Victor Ponta a prins tot mai tare gust de tot ceea ce înseamnă armată. Astăzi, a venit la baza aeriană de la Câmpia Turzii, judeţul Cluj, pentru a se antrena pentru plecarea cu elicopterul de pe acoperişul Ministerului Apărării. Acum mai bine de un an, când sutele de muncitori de la fabrica Mechel din Câmpia Turzii au fost disponibilizaţi, Victor Ponta nu a catadicsit să se deplaseze în judeţul Cluj pentru a sta de vorbă cu şomerii şi pentru a le oferi soluţii la problemele lor. Astăzi, ni se demonstrează o dată în plus, dacă mai era nevoie, faptul că singurul scop al acestui premier iresponsabil este să îşi satisfacă propriile capricii şi nu să guverneze România“, susţine Daniel Buda.

Preşedintele PDL Cluj a mai spus că „Ponta se va paraşuta singur din fotoliul de premier al României şi atunci, nici măcar armata nu îl va mai putea salva“, respectiv: „Domnule Ponta, vă sfătuiesc ca în aceste zile să le faceţi o mare bucurie românilor, dându-vă demisia“, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a ajuns, joi dimineaţă, la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii, pentru a participa la Ziua Distinşilor Vizitatori, care a avut loc în ultima zi a exerciţiului româno-american Dacian Viper 2014. El a venit însoţit de ministrul Apărării, Mircea Duşa, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, şi de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul Victor Ponta a participat la un zbor cu un avion american F-16, declarând că "a fost o experienţă absolut unică", pe care nu poate să o compare cu cea din maşina de curse, şi că a fost "mândru" când a putut să se dea jos din avion şi să meargă drept.

Exerciţiului comun Dacian Viper 2014 a început, în 10 aprilie, la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, judeţul Cluj, în cadrul programului fiind executate atât misiuni în poligoanele armatei, cât şi misiuni de poliţie aeriană.

Mai puteţi citi:

Ponta, despre zborul cu F-16: „Experienţă absolut unică, nu poţi să o compari cu cea de la maşină“

Victor Ponta la Câmpia Turzii. Se află la bordul unui avion F16 în cadrul unui exerciţiu româno-american

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: