Premiera baletului “Spărgătorul de nuci”, cadoul de sărbători din partea Operei Naţionale

Premiera baletului “Spărgătorul de nuci”, cadoul de sărbători din partea Operei Naţionale

Clujenii vor vedea spectacolul în premieră, duminică, 16 decembrie. FOTO: Adevărul

Spectacolul, care “redă atmosfera de sărbătoare, cu musafirii mari şi mici, cu strălucirea bradului şi cadourile copiilor”- conform organizatorilor - începe duminică, de la 18.30.

Ştiri pe aceeaşi temă


„Opera Naţională Română Cluj pregăteşte în dar de Sărbători, mult aşteptata premieră de balet Spărgătorul de nuci de Ceaikovski. Acest spectacol redă atmosfera de sărbătoare, cu musafirii mari şi mici, cu strălucirea bradului şi cadourile copiilor – mai cu seamă cele primite de la misteriosul unchi Drosselmeer – acele jucării care pornite cu cheia par a prinde viaţă. Din acest moment vraja va învălui scena cu farmec şi melodicitate”, au precizat reprezentaţii Operei.
Baletul în 2 acte are un libret inspirat din povestirea omonimă a lui E.T.A. Hoffmann.

De unde cumpărăm bilete

Orchestra este dirijată de Horváth József, coregrafia şi regia artistică va fi asigurată de Vasile Solomon, iar scenografia e asigurată de Valentin Codoiu. Biletele se vând la Agenţia de Bilete din Piaţa Ştefan cel Mare nr. 14, telefon: 0264/59.53.63, deschisă de luni până vineri între orele 11-17 şi cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, la caseria din holul Operei Naţionale Române Cluj-Napoca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările