„Ponturi” din interior: o avocată ar fi complicele infractorilor care au spart cabana fostului primar Sorin Apostu şi a unei judecătoare

„Ponturi” din interior: o avocată ar fi complicele infractorilor care au spart cabana fostului primar Sorin Apostu şi a unei judecătoare

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, este codnamdat pentru fapte de corupţie. FOTO: Adevărul

Poliţiştii clujeni au reţinut trei bărbaţi bănuiţi de furturi din locuinţe, cabane  şi societăţi comerciale în urma mai multor percheziţii. Printre victimele grupării se numără Sorin Apostu şi o judecătoare de la Curtea de Apel Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 50 de poliţişti de la investigaţii criminale, criminalişti şi luptători ai structurii de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au efectuat, vineri, 10 percheziţii, la persoane fizice şi juridice, în Cluj-Napoca. Acţiunea a vizat persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Cei în cauză ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de euro, din locuinţe, cabane şi sedii sociale, situate în Cluj-Napoca, Huedin şi Chinteni. Printre victimele grupării se numără fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, a căruit cabană din localitatea Câmpeneşti a fost spartă, relatează stiridecluj.ro. Printre victimele spargerilor se numără locuinţa judecătoarei C. I. de la Curtea de Apel Cluj, de unde hoţii au furat bunuri de valoare între care un ceas şi bani. 
 
O avocată, complice cu infractorii

„Liderul grupării trăieşte în concubinaj cu o avocată, cabinetul acesteia fiind percheziţionat de anchetatori, unde ar fi fost găsite bunuri suspecte. De asemenea, au fost făcute percheziţii la două case de amanet de pe strada David Ferenc şi strada Bucegi, iar de acolo s-a extins ancheta spre alte case de amanet care ar fi vândut bunuri furate”, mai scrie sursa citată. 
 
 ATV-uri, bijuterii şi bani
 
În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii clujeni au recuperat bunuri în valoare de circa 20.000 de euro . S-au găsit şi ridicat 3 ATV-uri, bijuterii, ceasuri, laptop-uri, televizoare LCD, sisteme home cinema, unelte electrice şi electrocasnice, telefoane mobile, obiecte vestimentare, trubo-suflante industriale (în valoare de circa 10.000 euro), 30 de uşi interioare, bani şi produse pirotehnice, susceptibile a fi sustrase. 
 
Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările