Politicianul englez care îi înfiera pe români, mesaj elogios la adresa Emmei Răducanu. Un celebru muzician britanic l-a taxat imediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Răducanu a făcut senzaţie la US Open şi a cucerit marele trofeu. FOTO EPA-EFE
Emma Răducanu a făcut senzaţie la US Open şi a cucerit marele trofeu. FOTO EPA-EFE

Nigel Farage, politicianul britanic care îi provoca pe englezi împotriva românilor, a lăudat-o pe Emma Răducanu, câştigătoarea britanică a US Open, care are însă origini române şi chineze. A fost taxat imediat de un mare muzician, britanic şi el.

Politicianul britanic Nigel Farage a descoperit-o pe Emma Răducanu şi a „uitat” cum îi înfiera pe români, nu cu mult timp în urmă, provocând ura britanicilor. În cel mai pur stil politicianist, Farage a dat-o la întors şi a postat un mesaj elogios pe Twitter la adresa Emmei. Însă gestul său nu a rămas fără ecou şi a fost taxat de un muzician celebru, care şi-a amintit propaganda anti-românească a lui Nigel Farage. Observaţia îi aparţine unei tinere care a şi postat-o pe Facebook. 

„Vi-l mai amintiţi pe Nigel Farage, politicianul britanic care acum vreo şapte - opt ani a avut numeroase declaraţii rasiste la adresa românilor, pe care îi acuza că vor să invadeze Marea Britanie? 

Ei bine, politicianul a postat azi dimineaţă pe pagina sa de Twitter un mesaj elogios la adresa Emmei Răducanu, ceva cam în genul mesajelor politicienilor români care nu ştiu din ce motiv simt nevoia să iasă în faţă cu performanţa acestei tinere extraordinare.

În replică, muzicianul David Knopfler, cofondator împreună cu fratele său Mark al formaţiei Dire Straits, a postat acum două ore pe Facebook următoarele: "Să nu uităm discursul rasist din 2014 al lui Farage despre români, când spunea că toţi ar trebui să ne simţim inconfortabil dacă un român s-ar muta lângă noi. Dacă s-ar fi aplicat recomandările sale, familia Răducanu nu ar fi avut niciodată voie să vină şi să se stabilească aici, aşa cum a făcut acum 16 ani. Cât tupeu!"

Jos cu clopu', domnule Knopfler, la fel ar trebui să li se închidă gura şi aleşilor noştri. Postez mai jos o imagine cu tatăl Emmei, românul cu care, probabil, fiecare politician român şi-ar dori acum să aibă o fotografie împreună.

Credit foto: The Sun”, a scris Georgeta Gheorghe pe Facebook.

Vă mai recomandăm şi:

Mesajul dur al unui bucureştean care a comparat Untold cu Saga şi pe Boc cu Nicuşor Dan. „Nu e posibil să iei aşa decizii stupide şi să dai un oraş peste cap”

Armata e cu Untold! Cum arată standul MApN la cel mai mare festival din estul Europei VIDEO

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite