Poliştii au confiscat parfumuri şi haine de 88.000 de lei. Marfa era adusă din Turcia fără acte

Poliştii au confiscat parfumuri şi haine de 88.000 de lei. Marfa era adusă din Turcia fără acte

Marfa a fost confiscată de poliţişti. FOTO: IPJ Cluj

Poliţiştii clujeni au găsit în maşina unui bărbat din Bistriţa zeci de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi parfumuri, fără documente de provenienţă. Marfa, în valoare de 88.000 de lei, a fost confiscată.

Poliţişti clujeni au depistat, la data de 29 august, pe DN1 E60, pe raza comunei Floreşti, un bărbat de 31 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care transporta cu un autovehicul articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi parfumuri. La solicitarea poliţiştilor, bărbatul nu a putut prezenta nici un fel de document de provenienţă pentru mărfurile transportate, declarând în faţa poliţistilor că le-a achiziţionat din Turcia, unde nu i-au fost eliberate facturi sau alte acte justificative.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum 500 de lei conform Legii 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată, iar marfa transportată, în valoare de 88.000 de lei, a fost confiscată.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările