Peripeţiile unui pensionar austriac cu trei românce. „Credea că va trăi aventura vieţii, dar totul a devenit un coşmar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe lângă cele trei românce, poliţiştii au reţinut şi un bărbat, român şi el. FOTO Krone
Pe lângă cele trei românce, poliţiştii au reţinut şi un bărbat, român şi el. FOTO Krone

Un austriac în vârstă de 66 de ani a cunoscut trei românce, de 24, 25 şi 48 de ani. Convins că va trăi aventura vieţii sale, bărbatul a omis un singur lucru.

Trei femei şi un bărbat, toţi de naţionalitate română, au fost acuzaţi de Poliţia Graz că au sechestrat şi jefuit un pensionar austriac.

Potrivit publicaţiei austriece Krone, femeile i-au câştigat uşor încrederea seniorului şi l-au atras într-o capcană. Bolnav, austriacul nu a realizat ce puneau acestea la cale atunci când l-au invitat să se distreze împreună într-un apartament, aşa că s-a grăbit să accepte invitaţia. Numai că petrecerea a fost întreruptă de un alt bărbat, care alături de cele trei femei, l-a sechestrat pe pensionar.

Timp ce câteva aproape două luni, de la începutul lunii august, românii l-au ţinut prizonier pe acesta. În tot acest timp, românii au retras în mod repetat bani din contul său bancar. În total, austriacului I s-au sustras zeci de mii de euro din cont.

Până la urmă, norocul bărbatului a fost că mai mulţi vecini, care îl văzuseră pe timpul verii de mai multe ori în compania româncelor, au intrat la bănuială după ce acesta a dispărut subit şi nu a mai fost găsit în apartamentul său. Vecinii au anunţat poliţia, iar investigaţia i-a dus pe oamenii legii la apartamentul româncelor, unde l-au găsit pe austriac. Acesta le-a spus oamenilor legii că a fost sechestrat, timp în care a fost tratat foarte bine. 

O parte din banii sustraşi de pe cardul acestuia au fost găsiţi, în numerar, în casă. Nu s-a descoperit încă unde sunt restul banilor, dar, între timp, cei patru români au fost arestaţi preventiv, iar acum sunt închişi la penitenciarul Graz-Jakomini.

Vă mai recomandăm

O româncă de 18 ani, acuzată în Anglia de uciderea unui campion de dans. A folosit „Respiraţia Diavolului” pentru a-l jefui

Pedeapsa exemplară primită de un italian care şi-a terorizat patru ani cumnata româncă: „Marş afară, târfă de ţigancă”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite