Pe culmile disperării. Un preot de 40 de ani, tată a cinci copii, şi-a pus capăt zilelor

Pe culmile disperării. Un preot de 40 de ani, tată a cinci copii, şi-a pus capăt zilelor

Preotul Theodor Sava a slujit mai mulţi ani la biserica din Cetatea Veche -Bolic. FOTO: Info Huedin

Preotul Theodor Sava s-a sinucis duminică, 30 septembrie, în localitatea Cetatea Veche - Bolic (judeţul Cluj), unde a slujit mai mulţi ani.

Theodor Sava renunţase la preoţie după ce iniţial a cerut un an de concediu fără plată, în urmă cu aproape doi ani, timp în care a fost la muncă în străinătate. Preotul decedat era tatăl a cinci copii, iar soţia sa urma să mai aducă pe lume un altul, scrie Info Huedin.

„La data de 29 septembrie, în jurul orei 14.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Rurale Huedin au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, judeţul Cluj a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare. La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Huedin, judeţul Cluj. Acesta a fost găsit decedat în locuinţă. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violenţă, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: