Paula, Ovi şi Nightlosers fac spectacol

Paula, Ovi şi Nightlosers fac spectacol

Paula şi Ovi vor încinge atmosfera, în această seară, în Diesel Club

Clujenii care nu şi-au făcut încă planuri pentru acest sfârşit de săptămână au de unde alege. Paula Seling şi Ovi cântă în Disel, iar Nightlosers în Euphoria Music Hall

Ştiri pe aceeaşi temă

Paula Seling şi Ovi deschid seria concertelor din acest weekend, în Cluj. Câştigătorii locului trei la Eurovision, anul trecut, vor cânta, în această seară, cu începere de la ora 21.00, în Diesel Club. Un bilet de intrare costă 40 de lei. Înainte de concert, Paula Seling a făcut o vizitǎ la Şcoala Internaţionalǎ Cluj, unde s-a întâlnit cu copiii care au pregǎtit, în cadrul clubului de dans al şcolii – „Boemdance“, un program bazat pe piesa „Playing with Fire“, cu care cei doi au devenit cunoscuţi la Eurovision 2010.

Etno-blues la Euphoria Music Hall

Sâmbătă seară, Euphoria Music Hall le pregăteşte amatorilor de etno-blues-rock o seară pe cinste. De la ora 22.00, vor cânta băieţii de la Nightlosers. „Este primul concert pe care-l susţinem, anul acesta, la Cluj-Napoca. Mă aştept să iasă fain, mai ales că avem mulţi prieteni aici, cărora le place muzica noastră“, a spus Hanno Hofer, solistul trupei. Organizatorii le promit clujenilor o petrecere care va dura până spre dimineaţă. Biletul costă 20 de lei.

Lansare marca Berinde

Weekend-ul se încheie cu lansarea albumului „Azil“ al lui Adrian Berinde, primul realizat după opt ani de pauză. La concertul pe care artistul îl va susţine în Diesel Club duminică seară, începând cu ora 20.30, sunt invitaţi şi câţiva membri ai trupei Nightlosers, care vor urca pe scenă alături de Adrian Berinde. Biletul de intrare costă 30 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările