Panouri anti-vaccinare la Cluj-Napoca, în ziua declarării epidemiei de gripă. Cine plăteşte 1.000 de euro pe lună pentru postarea acestora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panourile au apărut la intrarea în Cluj-Napoca, în zona Bulevardului Muncii. FOTO: Cunoaşte riscurile/Facebook
Panourile au apărut la intrarea în Cluj-Napoca, în zona Bulevardului Muncii. FOTO: Cunoaşte riscurile/Facebook

Două panouri cu mesaje anti-vaccinare au fost amplasate, astăzi, în ziua declarării epidemiei de gripă, la Cluj-Napoca pe o arteră intens circulată de la intrarea în oraş. Fotografiile au apărut pe pagina de Facebook „Vaccinuri - cunoaşte riscurile”, alături de un apel la donaţii din partea internauţilor.

Panourile, amplasate la intrarea în Cluj-Napoca dinspre Bulevardul Muncii, conţin următoarele mesaje:
„Vaccinurile sunt contaminate – metale grele, ADN uman, ADN animal”  respectiv „Tu ai mânca un măr dacă ar fi injectat cu ingrediente din vaccinuri?”. „

Pe pagina de Facebook „Vaccinurile- cunoaşte riscurile” a fost postat următorul mesaj: 


„SURPRIZE, SURPRIZE!!!

Noul nostru panou din CLUJ!

Avem maaare nevoie de donatii ca sa putem plati printul pentru aceste 2 bannere si chiria pentru toate panourile noastre. (Totalul lunar de plata pentru chirie va ramane acelasi ca si pana acum, adica aproximativ 1.000 euro. Acest nou panou il va inlocui pe cel mare din Corunca.). 

Multumim celor care ne sustin financiar ca sa putem continua informarea! Nu in ultimul rand, vrem sa multumim si firmei care ne ajuta cu aceste panouri (aici am avut surpriza placuta sa gasim oameni care ne-au inteles si ne sustin, indiferent de obstacolele pe care le-au intampinat din partea autoritatilor)”, mai arată aceştia. 

cluj panouri anti-vaccinare. foto facebook cunoaşte riscrile

Fotografiile postate pe pagina de Fb „Vaccinuri-cnoaşte riscurile”

Autorii iniţiativei 

   

„Cunoaşte Riscurile” este, conform paginii proprii de web,  „un proiect pornit de un grup de părinţi informaţi, unii având copii vătămaţi grav de vaccinuri. Printre noi sunt specialişti din diverse domenii: cadre didactice (educatori, profesori, profesori universitari), cadre medicale (medici, stomatologi, asistenţi), ingineri, jurişti, avocaţi etc.

Scopul acestui grup, total lipsit de interese financiare si neafiliat niciunei industrii aducătoare de profit, este de a creşte gradul de conştientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor.

Milităm pentru dreptul la informare, încurajând populaţia să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor. Oferim gratuit resurse pentru informare: prospecte integrale, studii medicale, cărţi de specialitate etc.

Acţiunile noastre sunt sprijinite de mai multe ONG-uri, dintre care enumerăm:

– Asociaţia Alianţa Părinţilor;

– Asociaţia EduVit;

– Asociaţia Învaţă să Zbori;

– Asociaţia Lion Mentor;

– Asociaţia Pro Consumatori;

– Asociaţia Pro Decizii Informate;

– European Forum for Vaccine Vigilance etc.”

Ce este şi ce presupune epidemia de gripă, declarată în România

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite