Organizatorii concertelor Julio Iglesias în România: „Ambele evenimente se vor desfăşura conform programului anunţat în ciuda numeroaselor supoziţii“

Organizatorii concertelor Julio Iglesias în România: „Ambele evenimente se vor desfăşura conform programului anunţat în ciuda numeroaselor supoziţii“

Julio Iglesias FOTO: arhiva Adevărul

Organizatorii concertelor Julio Iglesias în România asigurări fanii acestuia care au cumpărat bilete că evenimentele vor avea loc pe 22 mai la Cluj şi pe 2 iulie la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma numeroaselor supoziţii publicate, sau informări neclare, transmise publicului prin intermediul canalelor mass-media precum şi a reţelelor de socializare, cu privire la datele de desfăşurare ale celor două concerte pe care artistul internaţional Julio Iglesias urmează să le susţină împreună cu fiul său, la Cluj şi Bucureşti, organizatorii precizează că, ambele evenimente se vor desfăşura conform programului anunţat. Astfel, Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr. vor evolua pe scena Sălii Polivalente din Cluj, în data de 22 mai, iar la Sala Palatului din capitală, în data de 2 iulie”, spune Nicoleta Ion, PR-ul firmei ce organizează concertul artistului Julio Iglesias la Cluj.

Organizatorii mai menţionează că anunţul reprogramării concertului de la Bucureşti pentru 2 iulie a fost lansat cu o zi înainte de apariţia artistului Julio Iglesias Jr. în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, ”amânarea neavând nicio legătură cu incidentul petrecut”.

Concertul de la Cluj al celui mai iubit artist latin al tuturor timpurilor va fi deschis de recitalul fiului său, Julio Iglesias Jr. şi va cuprinde cele mai frumoase melodii din repertoriu. Acelaşi spectacol deosebit va fi pus în scenă pe 2 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Cei care doresc să-şi cumpere bilete o pot face prin intermediul agenţiei Eventim de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas, de la Sala Palatului şi online prin www.eventim.ro, la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc.

Mai puteţi citi:

Tot ce trebuie să ştii despre concertul lui Julio Iglesias la Cluj: „Propunerea de a cânta aici a venit de la el“. Care sunt preţurile la care pot fi cumpărate bilete

Pretenţiile lui Julio Iglesias pentru concertul de la Galaţi: carne de peşte, apă plată Evian, vin roşu şi o piscină amenajată special

Julio Iglesias revine în România în mai. Concerte la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Concertele anului 2015 în România. David Guetta şi Avicii la Cluj, Robbie Williams şi One Republic la Bucureşti

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: