O româncă din Spania a dispărut fără urmă de două săptămâni. Ce variante iau în calcul poliţiştii iberici

O româncă din Spania a dispărut fără urmă de două săptămâni. Ce variante iau în calcul poliţiştii iberici

Dana Leonte. FOTO: Malaga Hoy

Dispariţia are loc la doar două săptămâni după ce o româncă însărcinată în 6 luni a fost găsită cu gâtul tăiat, tot în Spania.

O tânără româncă din Spania a dispărut fără urmă de două săptămâni, iar autorităţile iberice ridică neputincioase din umeri, scrie publicaţia Malaga Hoy.
Dana Leonte este mama unei fetiţe de doar şapte luni şi deţine împreună cu iubitul ei un local în Arenas, lângă Malaga. Românca fost dată dispărută de iubitul ei, care spune că nu a mai venit acasă din 11 iunie.
 
Ea ar fi  fost ameninţată de către un cămătar din Malaga, scriu jurnaliştii iberici, care atrag atenţia că poliţiştii iau în calcule şi alte scenarii. Asta după ce s-a descoperit că Dana Leonte a depus mai demult o plângere la Poliţie împotriva concubinului, pe care îl acuza de violenţă şi de rele tratamente. 
 
Între timp, anchetatorii au descoperit printre documentele româncei nişte hârtii din care ar rezulta că aceasta ar fi fost ameninţată de un cămătar din Malaga. Ea ar fi împrumutat suma de 15.000 de euro de la acesta şi ar fi avut probleme cu restituirea banilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: