O nouă surpriză Untold 2018: scenă trance. Care sunt artiştii care vor concerta

O nouă surpriză Untold 2018: scenă trance. Care sunt artiştii care vor concerta

Imagine de la ediţia anterioară a festivalului  FOTO: Untold 2018

Organizatorii Untold anunţă o nouă supriză la ediţia din acest an: o scenă trance pe care vor urca cei mai buni artişti ai genului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cea mai reprezentativă figură a muzicii trance la nivel mondial este Armin van Buuren, care la fiecare ediţie a festivalului Untold a dedicat o parte din setul lui acestui gen muzical. Noua scenă trance s-a născut din dorinţa de a le oferi iubitorilor genului din România un loc dedicat lor, unde să se reunească alături de artiştii lor preferaţi, în fiecare an“, explică organizatorii Untold.

Pe scena trance vor urca: ATB, Bryan Kearney, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Markus Schulz, MaRLo, Simon Patterson, Solarstone, Standerwick (live), The Thrillseekers, Airwave, Astral Projection,Ben Gold, Bogdan Vix, Gabriel & Dresden, John 00 Fleming, Kyau & Albert, Marco V, Mark Sherry, Menno de Jong, Omnia, Richard Durand, Ruben de Ronde, Super8 & Tab şi Will Atkinson.

Abonamentele pentru cele patru zile de festival dar şi biletele de o zi pot fi achiziţionate de pe www.untold.com.

Festivalul Untold 2018 va avea loc în perioada 2-5 august, la Cluj-Napoca. 

Mai puteţi citi:

Cine sunt primii artişti care vin în premieră la un festival din România. Armin van Buuren revine la Untold 2018

Printre pionieri se numără şi artiştii care vor urca în acest an pe scena trance a festivalului UNTOLD: Gareth Emery, Markus Schulz, ATB, Chicane, Ferry Corsten şi mulţi alţii.

Abonamentele pentru cele patru zile de festival dar şi biletele de o zi pot fi achiziţionate de pe www.untold.com.

CAZARE CĂMINE

Cei care nu şi-au găsit încă un loc de cazare pot să consulte site-ul festivalului UNTOLD unde au fost publicate şi posibilităţile de cazare în căminele studenţeşti din Cluj-Napoca.

UNTOLD 2018 va avea loc în perioada 2-5 august, la Cluj-Napoca.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: