O minoră de 14 ani e acuzată că a furat o maşină, a distrus alte trei şi s-a oprit în zidul unui bloc din Dej

O minoră de 14 ani e acuzată că a furat o maşină, a distrus
alte trei şi s-a oprit în zidul unui bloc din Dej

Imagine cu maşina bistriţeanului. Minora a avariat trei maşini parcate şi autoturismul pe care l-a condus FOTO: dejeanul.ro

O minoră de 14 ani a fost, sâmbătă noaptea, 9 februarie, protagonista unui eveniment rutier neobişnuit în Dej. După ce ar întreţinut relaţii sexuale cu un bistriţean, ea a profitat de neatenţia lui şi s-a urcat la volanul maşinii acestuia şi după mai multe manevre a lovit  trei maşini parcate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O minoră de 14 ani a fost luată la ocazie pe traseul Gherla-Dej de un şofer bistriţean. Acesta s-a oprit în zona gării din Dej, la un magazin, iar atunci fata a furat maşina şi, după mai multe manevre, a lovit trei maşini parcate regulamentar.
„Prejudiciul cauzat de minoră este de circa 20.000 de lei. Ea este acuzată de furt calificat, distrugere şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără posedarea unui permis auto“, spune purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Anca-Sidonia Bolba.

Potrivit dejeanul.ro, fata ar practica prostituţia:
„Un bărbat din Bistriţa s-a oprit la o prostituată din Dej în vârstă de doar 14 ani, a luat-o şi au rezervat împreună o cameră la o pensiune de la ieşirea din Dej. Aceştia au mers împreună până la un magazin de lângă gară, dar a făcut imprudenţa de a o lăsa pe tânără în maşină, cu motorul pornit. Când s-a văzut singură, fata a trecut la volan şi a plecat cu autoturismul. După ce pe strada 1 Mai a fost pe punctul de a lovi o altă maşină, a virat stânga pe strada Ion Pop Reteganu.

Acolo a lovit două autoturisme aflate în parcare, a trecut pe spaţiul verde din faţa blocurilor unde a rupt mai mulţi arbori ornamentali şi s-a oprit în zidul unui bloc. (…) A dat cu maşina în spate şi a lovit o altă maşina parcată“. 

Purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene spune că s-a început o anchetă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările