O fetiţă a murit pe rampa de la Pata Rât, lovită de o maşină

O fetiţă a murit pe rampa de la Pata Rât, lovită de o maşină

Rampa de la Pata Rât a fost închisă în 2010

O fetiţă în vârstă de cinci ani a murit, duminică, în urma unui accident produs pe rampa de deşeuri a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât, după ce a fost lovită de o maşină care transporta gunoi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Directorul firmei de salubritate căreia îi aparţine utilajul, Sergiu Hossu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că accidentul a avut loc în momentul în care o maşină transporta gunoi pentru a-l descărca pe rampa de la Pata Rât, iar fetiţa s-a urcat pe utilaj, s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind strivită de una din roţile din spate.
"Regret nespus acest incident. Din primele informaţii rezultă că una dintre maşinile noastre care transporta gunoi la Pata Rât a intrat pe rampă şi a fost asaltată de mai multe persoane care caută în gunoaie, printre care şi o fetiţă de cinci ani. Fetiţa s-a urcat pe utilaj, s-a dezechilibrat şi a căzut sub maşină, iar şoferul nu a observat-o şi a trecut cu una din roţile din spate peste ea. Pe rampă trebuia să fie interzis accesul persoanelor străine, or nu se întâmplă aşa", a spus Hossu.
Directorul companiei care administrează rampa de gunoi de la Pata Rât, Eugen Vereş, nu a putut fi contactat. Poliţia Judeţeană Cluj a declanşat o anchetă în acest caz.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările