O femeie a vandalizat mai multe maşini în Cluj-Napoca, provocând pagube de zeci de mii de lei. Motivul: autoturismele erau parcate pe trotuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Sibiu a fost prinsă de autorităţi, după ce a vandalizat mai multe maşini de pe o stradă din Cluj-Napoca, transmite presa locală.

Mai multe plângeri au fost depuse de clujenii de pe strada Vasile Lucaciu, pe 28 septembrie şi pe 15 octombrie, oamenii reclamând că maşinile le-au fost vandalizate, fiind zgâriate până la tablă de o persoană necunoscută, potrivit stiridecluj.ro.

Pe baza imaginilor de la camerele de supraveghere din zonă, poliţştii au identificat autoarea faptelor. Pe 4 decembrie, poliţiştii Secţiei 1 din Cluj-Napoca au identificat o femeie de 54 de ani, din municipiul Sibiu, ca principal suspect. Aceasta ar fi vandalizat 9 autoturisme, iar paguba este una însemnată, de aproximativ 34.600 de lei, potrivit firmelor de asigurări. Femeia este cercetată acum pentru distrugere şi va trebui să achite prejudiciul.

Surse din anchetă au precizat pentru actualdecluj.ro că sibianca şi-a motivat gestul prin faptul că era deranjată că maşinile erau parcate pe trotuar, dar şi pentru că autovehiculele sunt foarte poluante, contribuind la încălzirea globală.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite