O femeie a murit după ce a căzut de la etajul al optulea al unui spital din Cluj

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul al optulea al unui spital din Cluj

Spitalul de Recuperare din Cluj  FOTO institutiimedicale.ro

O femeie în vârstă de 49 de ani a murit, sâmbătă după-amiaza, după ce a căzut de la etajul al optulea al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj. Aceasta nu era internată în spital. Conducerea instituţiei medicale a deschis o anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nenorocire s-a petrecut sâmbătă, 19 august, la Spitalul de Recuperare din Cluj: o femeie de 49 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al optulea.

Reprezentanţii IPJ Cluj susţin că, din primele informaţii, aceasta nu se număra printre bolnavii spitalului.

„La data de 19 august, în jurul orie 17.20, poliţia a fost sesizată că o persoană a căzut de la etajele superioare ale Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde, în urma cercetărilor, au identificat persoana: o femeie în vârstă de 49 de ani din Cluj-Napoca. S-a stabilit că aceasta a căzut de la etajul al optulea al clădirii“, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adrian Ştefan. 

Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii. Corpul femeii a fost dus la IML Cluj pentru necropsie. 

Directorul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, a declarat, celor de la Mediafax, că s-a deschis o anchetă internă şi femeia nu a fost o pacientă a spitalului şi că ar fi folosit un spaţiu comun de la unul dintre etajele superioare ale spitalului.

Mai puteţi citi:

Un bărbat s-a aruncat de la etajul al şaselea al unui bloc din Cluj. Fusese externat în urmă cu câteva ore

citeste totul despre: