O aeronavă cu destinaţia Bucureşti s-a întors pe aeroportul din Cluj la câteva minute după decolare

O aeronavă cu destinaţia Bucureşti s-a întors pe aeroportul din Cluj la câteva minute după decolare

Cursa a revenit pe aeroport la câteva minute dupa decolare. FOTO: Adevărul

Cursa Tarom care a decolat, joi, în jurul orei 11.00, de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca spre Bucureşti, a revenit la sol după 12 minute din cauza unor probleme tehnice. Pasagerii vor ajunge în capitală cu alte zboruri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania TAROM a trimis un comunicat în care precizează "în urma unor avertizări la bordul aeronavei ATR 42-500, comandantul a decis revenirea pe aeroportul din Cluj-Napoca", fără a da alte detalii. Cei 48 de pasageri vor fi îmbarcaţi în alte curse spre Bucureşti, astfel: pe cursele ROT652 Cluj-Napoca - Bucureşti de la 13.45 şi ROT644 Cluj- Napoca – Bucureşti de la 14.30, urmând ca restul de 15 pasageri să fie reprotejaţi pe cursa ROT648 Cluj-Napoca – Bucureşti de la 19.00. "Precizăm ca procedura efectuată de echipajul aeronavei este o procedură standard şi nu pune în pericol în niciun fel siguranţa zborului", se mai arată în comunicatul Tarom. 
 
Probleme tehnice
 
Directorul Aeroportului "Avram Iancu" din Cluj, David Ciceo, a declarat, că întoarcerea a fost cauzată de probleme tehnice. „Pasagerii cursei TAROM ROT 642 Cluj Napoca  - Bucuresti  beneficiaza de asistenta conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor”, se mai arată în comunicat.  
 
Citeşte şi
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările