Nou-născut găsit mort la groapa de gunoi Pata Rât din apropiere de Cluj-Napoca

Nou-născut găsit mort la groapa de gunoi Pata Rât din apropiere de Cluj-Napoca

La Pata Rât , cea mai mare rampă de gunoi din Cluj, trăiesc sute de familii de romi. FOTO: Adevărul

Cadavrul unui nou-născut a fost descoperit, miercuri, în zona rampei de gunoi Pata Rât din apropierea municipiului Cluj-Napoca. Cadavrul a fost văzut printre deşeurile deversate de o autospecială. Poliţia a demarat o anchetă.

Potrivit unui comunicat remis, joi, de Poliţia Judeţeană Cluj, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, de către şoferul unei autospeciale pentru ridicarea şi transportul gunoiului menajer că, în timp ce deversa resturile menajere în rampa de gunoi din zona Pata Rât, a fost anunţat de o persoană care colecta deşeuri în zonă că printre acestea se află şi un bebeluş mort. "La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare însoţită de un medic legist din cadrul IML Cluj, care au efectuat cercetări sub directa coordonare a procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. În urma efectuării necropsiei nu s-au constatat urme de violenţă pe trupul noului născut, cauza morţii putând fi precizată după efectuarea examinărilor complementare necesare", se arată în comunicat.Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care a murit nou-născutul.

Citeşte şi

O fată de 16 ani a fost călcată de maşina de gunoi, la Pata Rât

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: