Noile tendinţe pentru nuntă în 2015: rochie de mireasă de culoarea untului, lucrată manual, cu cristale Swarovski şi ceremonii în aer liber

Noile tendinţe pentru nuntă în 2015: rochie de mireasă de culoarea untului, lucrată manual, cu cristale Swarovski şi ceremonii în aer liber

Rochia de miresaă cu cristale Swarovski de la târgul Nuntă la Palat de la Cluj   FOTO: Ancuţa Stăvar, voceatransilvaniei.ro

Muzeul de Artă din Cluj-Napoca găzduieşte, şi în acest an, evenimentul „Nuntă la Palat”. La târg, început vineri, 16 ianuarie, participă peste 100 de expozanţi care se ocupă de partea de vestimentaţie (rochii de miresă, costume de mire) invitaţii, decoratul sălii, flori şi aranjamente florale, verighete, prăjituri.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nuntă la palat” este târgul care dă tonul în materie de noutăţi în ceea ce priveşte organizarea unei nunţi. Avem peste 100 de expozanţi în cadrul târgului, iar viitorii miri pot să îşi găsească aici absolut tot ce au nevoie pentru nunta lor. Ca şi noutăţi, în ceea ce priveşte decoraţiunile, foarte mult se merge pe baldachine, ceremonii în aer liber, dacă este posibil, dacă nu se poate improviza un colţ verde în incinta unui restaurant“, spune organizatorul târgului, Anca Gădălean, pentru voceatransilvaniei.ro.

Rochiile de mireasă ajung şi la 15.000 de lei

„În materie de rochii tendinţele sunt cu multă dantelă, alb mai puţin, mai mult nuanţe de crem, ivoir, culoarea untului, se pune accent pe feminitate şi senzualitate, dar nu într-un mod vulgar. Bineînţeles că în cadrul târgului sunt şi reduceri, la unele standuri chiar consistente. De exemplu avem un expozant care oferă 50% reducere la rochiile din sezonul trecut”, afirmă organizatorul.

La târg sunt prezente şi renumite case de modă. „Ceea ce avem noi faţă de anul trecut este o colecţie mai scumpă, care ajunge până la 15.000 de lei. Diferenţa constă în faptul că este foarte mult lucru manual, cristale Swarovski, mărgeluţe cusute direct pe tulul rochiei. Dantela rămâne în trend, însă a intrat şi un material nou, micado, calitatea este superioară faţă de tafta, bineînţeles şi aspectul. Noi recomandăm ca la o rochie cu trenă să se poarte un voal lung, peste trenă sau un voal foarte scurt, simbolic“, a spus Ema Oaneş, reprezentantul salonului, citată de voceatransilvaniei.ro.

Mai puteţi citi:

VIDEO Îngheţată cu spirulină şi rochii cu decoraţiuni 3D la târgul de nunţi din Cluj

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările