Noi detalii în cazul româncei ucise din gelozie de un italian. Ultimele cuvinte ale Mihaelei în încercarea de a-şi salva viaţa

Noi detalii în cazul româncei ucise din gelozie de un italian. Ultimele cuvinte ale Mihaelei în încercarea de a-şi salva viaţa

Mihaela Apostolides a fost ucisă din gelozie de iubitul ei

O româncă în vârstă de 41 de ani a fost ucisă, în urmă cu două săptămâni, în parcarea unui hipermarket din localitatea italiană Cuneo. Între timp, presa din Italia a aflat o serie de detalii despre criminal. Între timp, noi detalii au ieşit la iveală în urma anchetei procurorilor italieni.

Mihaela Apostolides a fost împuşcată mortal, vineri, 22 mai, în parcarea hipermarketului Auchan din Cuneo de un ofiţer italian din Florenţa, Francesco Borgheresi, cu care avea o relaţie.

Mihaela şi Francesco erau împreună de doi ani, dar italianul susţine că românca mai avea pe altcineva,. Acesta ar fi fost motivul pentru care, într-un exces de furie provocat de gelozie, maiorul a scos un pistol şi a ucis-o pe femeie. În momentul în care şi-a pierdut cumăpătul, Borgheresi a împuşcat-o de trei ori în piept, dar un al patrulea foc de armă, în împrejurări încă neclare, l-a rănit pe el la mâna stângă. După comiterea faptei, Borgheresi a sunat la poliţie pentru a anunţa crima şi a aşteptat în parcare să fie preluat de către poliţişti.

Potrivit La Stampa, raportul criminalistic finalizat la începutul săptămânii relevă faptul că românca a fost ucisă de două gloanţe care i-au atins organele vitale. În timpul anchetei, ucigaşul a mărturisit că şi-a pierdut cumpătul din cauza geloziei şi a relatat detalii, inclusiv ultima discuţie avută cu victima. 
 
„După ce am apăsat pe trăgaci şi am tras primul foc, ea mi-a spus «Te iubesc», însă nu m-am mai putut opri”, a dezvăluit italianul.

El susţine că nu a intenţionat să o ucidă pe Mihaela, ci că ar fi vrut să-l întâlnească pe bărbatul cu care crede că aceasta l-ar fi înşelat. Nu şi-a mai putut duce, însă, planul la bun sfârşit, pentru că a ucis-o pe româncă.

Borgheresi le-a mai spus anchetatorilor că a aflat încă din februarie că femeia l-ar înşela, dar că ar fi avut confirmarea acestui fapt în perioada petrecută în izolare, alături de ea. În prezent, Francesco Borgheresi este cercetat în arest. Ucigaşul Mihaelei a fost închis în Penitenciarul din Cerialdo. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările