Comisarul european pentru ocuparea forţei de muncă, afaceri sociale şi incluziune vine la Bucureşti şi Cluj

Comisarul european
pentru ocuparea forţei de muncă, afaceri sociale şi incluziune vine la Bucureşti
şi Cluj

Laszlo Andor, comisar european pentru ocuparea forţei de muncă FOTO: Adevărul

Comisarul european pentru ocuparea forţei de muncă, afaceri sociale şi incluziune László Andor va face luni, 22 aprilie, şi marţi, 23 aprilie, o vizită oficială în România, la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta va discuta cu autorităţile române modul în care iniţiativele Uniunii Europene din domeniul ocupării forţei de muncă şi afacerilor sociale pot sprijini România.

Oficialul se va concentra pe nevoia de a îmbunătăţi modalitatea în care este folosit Fondul Social European în perioada curentă de programare financiară, precum şi asupra pregătirilor necesare în vederea utilizării generaţiei de programe ce fac parte din următorul cadru financiar pe 7 ani.

La Cluj-Napoca, în data de 23 aprilie, comisarul se va întâlni şi discuta atât cu reprezentanţi ai mediului de afaceri (între orele 9.15 şi 10.45), cât şi cu studenţii de la Universitatea Babeş-Bolyai (între orele 11.00 şi 12.30).

Înaltul oficial european se va întâlni, de asemenea, cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai mediului academic, respectiv cu prefectul Gheorghe Ioan Vuşcan, cu primaurl clujului, Emil Boc, cu Sanda Cătană, director-general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, şi cu rectorul UBBB, academicianul Ioan Aurel Pop.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: