Motivul pentru care o româncă este „vânată” de Mafia italiană. „Au snopit-o şi au vrut să-i dea foc, acum vor să se răzbune”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia celor doi gemeni a încercat să-i oprească pe poliţişti FOTO Fanpage.it
Familia celor doi gemeni a încercat să-i oprească pe poliţişti FOTO Fanpage.it

O româncă din Italia este căutată de mafioţi, după ce doi dintre nepoţii unui celebru mafiot, cap al clanului Casalesi, au fost condamnaţi în instanţă pe baza mărturiei sale. Acum, mafioţii vor cu orice preţ să se răzbune.

O chelneriţă româncă din Italia a avut probleme serioase după ce a îndrăznit să-i înfrunte într-un local din San Cipriano d` Aversa pe gemenii Alessio şi Vicenzo de Falco. Cei doi tineri în vârstă de 20 ani sunt nepoţii temutui lider al clanului Casalesi, Enzo De Falco, ucis în anii 90 în luptele dintre clanurile mafiote italiene. Însă chiar şi după moartea lui Enzo De Falco, familia sa a rămas extrem de influentă printre marile clanuri din sudul Italiei.

În 2019, la finele lunii august, cei doi fraţi au intrat în conflict cu românca, după au consumat mai multe băuturi alocoolice în localul unde lucra aceasta. La final, tinerii au refuzat să plătească băuturile consumate, iar situaţia a degenerat după ce, întărâtaţi de insistenţele femeii, cei doi au luat-o la bătaie, târând-o de păr şi izbind-o cu picioarele în cap şi în stomac. Românca a fost scoasă cu greu din mâinile lor, nu înainte ca tinerii să o ameninţe cu moartea. De aici, femeia a fost dusă de urgenţă la spital cu leziuni toracice şi la nivelul feţei, scrie portalul italian Casertace.net.

Avocatul gemenilor: „Ei au fost victime, nu agresori”

Paradoxal, la proces avocatul apărării a susţinut că în realitate cei gemenii au fost victimele şi nu femeia. Puşi sub acuzare pentru tentativă de extorcare şi vătămare corporală gravă, cei doi au fost plasaţi iniţial în arest la domiciliu pe durata cercetărilor. Potrivit Caserta News, avocata clanului, Mirella Baldascino, a susţinut în pledoaria sa că de fapt, cei doi au fost victime şi au fost provocaţi şi umiliţi de chelneriţă. Baldascino a mai spus că românca i-a insultat şi i-a provocat în permanenţă pe gemenii Alessio şi Vicenzo şi că le-a aruncat o cârpă în faţă, până când clienţii ei şi-au pierdut cumpătul şi au încercat să o calmeze.

Judecătorul Curţii Napoli Nord l-a condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pe Alessio şi la un an şi 9 luni pe Vincenzo. Deşi pedeapsa a fost dată cu suspendare, judecătorul a decis menţinerea arestului la domiciliu, conform portalului Fanpage.it, asta după ce procurorul ceruse o pedeapsă de 3 ani şi 9 luni de închisoare cu executare pentru gemeni.

Deşi tinerii au scăpat cu o pdeapsă minimă, membrii clanului au jurat răzbunare. Din acest motiv, românca a plecat din San Cipriano d` Aversa imediat după ce a fost exterrnată, iar acum se ascunde şi trăieşte în permanenţă cu teama că va fi găsită şi pedepsită pentru că a îndrăznit să-i înfrunte pe cei doi mafioţi.

Vă mai recomandăm şi:

Coşmarul unui tânăr român răpit, jefuit şi bătut crunt de o bandă de italieni. „Ne plictiseam şi am zis să-i dăm o lecţie”

Mărturia revoltătoare şi lipsită de regrete a ucigaşului Elenei, românca găsită goală şi cu gâtul tăiat în casa ei din Italia

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite