Motivul pentru care toate restaurantele unui mall din Cluj au fost închise de OPC

Motivul pentru care toate restaurantele unui mall din Cluj au fost închise de OPC

Toate restaurantele din zona de food court de la Vivo Mall Cluj au fost închise, miercuri după-amiază, după un control al OPC.

Inspectorii OPC Cluj s-au deplasat la centrul comercial clujean, după ce au primit mai multe sesizări din partea unor clienţi ai restaurantelor din zona de food court. Aici, inspectorii au descoperit colonii de gândaci, scrie Ştiri de Cluj, iar restaurantele au fost închise şi compania care administrează centrul comercial a fost amendată cu 30.000 de lei.
 
Restaurantele nu mai pot fi deschise până când întreaga zonă nu va fi igienizată şi deratizată. „În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court şi s-a aplicat operatorului o amendă de 30.000 de lei, după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri şi roşii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare”, a declarat directorul adjunct al OPC, Mircea Radu, care s-a deplasat la faţa locului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările