Momentul în care un tânăr cu trotineta cade şi e evitat în ultima clipă de un şofer. „Ar trebui interzişi noaptea” VIDEO

Momentul în care un tânăr cu trotineta cade şi e evitat în ultima clipă de un şofer. „Ar trebui interzişi noaptea” VIDEO

Un tânăr cu trotineta electrică s-a dezechilibrat şi a căzut chiar în faţa unei maşini care venea din sensul opus. Ar fi putut să aibă loc o tragedie, dar şoferul atent a reuşit să-l evite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc zilele trecute la Cluj, pe Splaiul Independenţei, târziu în noapte, şi a fost surprins de camera de bord a maşinii care venea din sensul opus. La un moment dat, dintr-un motiv neştiut, un tânăr cu trotineta a căzut periculos de aproape de vehiculul care a reuşit să-l evite în ultima clipă. Filmarea postată pe pagina de Facebook Portal Cluj a trezit numeroase reacţii, iar cei mai mulţi internauţi l-au criticat pe trotinetist.

VIDEO

„Dezastru ăştia” a scris cineva, cu referire la trotinetişti, iar altcineva a reacţionat şi mai dur: „Ar trebui interzisă circulaţia cu trotinete electrice seara.” Alţii au fost ironici: „Pomeneşte el seara aceea” şi „A găsit 50 de bani şi a vrut să-i ridice”, au punctat alţii. 

Vă mai recomandăm şi: 

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările