Moartea tragică a trei tinere, dintre care una româncă, lasă în doliu un orăşel din Italia. Fetele mergeau în vacanţă când le-au fost curmate vieţile

Moartea tragică a trei tinere, dintre care una româncă, lasă în doliu un orăşel din Italia. Fetele mergeau în vacanţă când le-au fost curmate vieţile

Veronica (stânga) şi Otilia erau cele mai bune prietene. FOTO: modenaindiretta.it

Otilia Camelia Ceornodolea, o tânără originară din România, a pierit într-un accident de maşină care a îndoliat oraşul italian Sassuolo.

Autorităţile din oraşul italian Sassuolo au decretat zi de doliu miercuri, 12 iunie, după ce trei tinere din comunitate şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier.
 
Românca Otilia Ceornodolea (23 de ani) şi italianca Veronica Fili (22 de ani), alături de două prietene de origine marocană, surorile Zainaba El Aissaoui (41 de ani) şi Souaad El Aissaoui (22 de ani), mergeau cu maşina spre aeroportul din Bologna, când vehiculul lor a fost spulberat de un camion. Jurnaliştii de la Modena in Diretta scriu că Otilia, Veronica şi Souaad voiau să meargă pentru câtev zile în vacanţă în Spania, la Valencia.
 
Maşina în care se aflau cele 4 fete a fost făcută zob. FOTO: modenaindiretta.it
 
A supravieţuit doar Souaad El Aissaoui, care se află în spital, în stare critică. Il Resto del Carlino Modena scrie că familiile celor trei fete au decis să organizeze funeralii comune pentru Otilia şi Veronica. Ceremonia funebră va avea loc miercuri, 12 iunie, la ora 15.00, în Catedrala San Giorgio din Sassuolo. Accidentul a şocat comunitatea orăşelului în aşa măsură încât Primăria Sassuolo a declarat pentru miercuri, 12 iunie, zi de doliu în localitate. Conform deciziei, toate instituţiile publice din oraş vor arbora drapelul de culoare neagră, iar pe pracursul zilei se va ţine un minut de reculegere în amintirea victimelor tragicului accident.
 
Până atunci, sute de italieni s-au strâns pentru a le comemora pe cele trei fete şi pentru a fi alături de familiiile lor. 
 
Sute de oameni au ţinut să vină la priveghiul celor trei fete. FOTO: Il Resto del Carlino Modena

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: