Moartea îngrozitoare de care a avut parte un român dat dispărut în Cipru. Principalul suspect a recunoscut tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al românului a fost găsit după mai mult de o lună. FOTO Cyprus Mail
Trupul neînsufleţit al românului a fost găsit după mai mult de o lună. FOTO Cyprus Mail

Un tânăr român de 33 de ani, Andrei Popa, a fost găsit mort în condiţii misterioase, îngropat în spatele unei benzinării din oraşul cipriot Larnaca.

Andrei a fost dat dispărut încă din 22 iulie, iar anchetatorii au mers pe pista unei răpiri. Potrivit Cyprus Mail, românul şi-a sunat un prieten, cerându-i să meargă să anunţe la Poliţie că a fost răpit, dus într-un loc izolat şi jefuit. Asta s-ar fi întâmplat chiar în seara de 22 iulie, iar telefonul său a fost oprit în jurul orei 3.40, la 20 de minute după ce şi-a sunat prietenul.

Şeful Poliţiei Larnaca, Charalambos Zahariou, a declarat, de la început, că există dovezi că românul ar fi fost răpit, iar în suspecţii ar fi trei asiatici, arestaţi între timp. Unul dintre aceştia a mărturisit că l-a ucis pe Andrei. şi i-a condus pe anchetatori până la locul în care şi-a îngropat victima. 

Potrivit sursei citate, ucigaşul, un bărbat de 26 de ani cu origini indiene l-ar fi ucis pe Andrei din cauza unei neînţelegeri. Indianul se căsătorise cu iubita românului pentru a obţine rezidenţă în Uniunea Europeană. Pentru asta, el i-a plătit o sumă de bani femeii, care ulterior s-a făcut nevăzută, împreună cu Andrei. Numai că, între timp, autorităţile cipriote i-au solicitat indianului şi actele soţiei. 

Ce s-a întâmplat

În disperare de cauză, bărbatul i-a cerut femeii să întoarcă în Cipru, însă ea ar fi cerut 2.000 de euro în schimb, bani pe care indianul i-a trimis fără să bănuiască faptul că ulterior i se vor cere şi alţi bani. În timp ce Andrei şi indianul se îndreptau spre Nicosia, pentru nişte documente, românul i-ar fi spus tovarăşului său de călătorie că banii pe care i-a oferit nu sunt de ajuns şi l-ar fi ameninţat că nu-l mai sprijină. Între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, iar situaţia ar fi degenerat.

Ucigaşul le-a povestit poliţiştilor că s-a luat la bătaie cu Andrei şi că l-ar fi aruncat din maşină în apropierea localităţii Oroklini. Fără să ştie că românul e mort, acesta şi-a văzut de drum şi s-a dus în apartamentul unde era cazată iubita lui Andrei.

Într-o primă fază, i-a spus femeii că Andrei se va întoarce mai târziu, după care s-a decis să se întoarcă după el şi să-l aducă, bănuind că românul este rănit, dar în afara oricărui pericol. Ajuns la faţa locului, indianul a constatat că Andrei murise. Panicat, a decis să-l îngroape şi s-a făcut nevăzut. A fost însă găsit de poliţişti, împreună cu prietenii săi care se mai aflau în maşină când l-a aruncat pe Andrei, iar acum riscă să petreacă mai mulţi ani după gratii dacă va fi găsit vinovat.

Citeşte şi

Moartea brutală a unei românce a provocat consternare în Guvernul Spaniei. Detaliile unei crime oribile după care ucigaşul şi-a pus capăt zilelor 

Reacţia premierului Spaniei după moartea cumplită a unei românce. Fata, bătută crunt de iubit, la un grătar 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite