Mitropolitul Clujului, despre încălzirea globală, în predica de Bobotează: „Noi, oamenii, chinuim întreaga creaţie“

Mitropolitul Clujului, despre încălzirea globală, în predica de Bobotează: „Noi, oamenii, chinuim întreaga creaţie“

Mitropolitul Clujului  FOTO Radio Renaşterea/Dumitru Cucură

În predica de Bobotează, Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, a vorbit despre încălzirea globală, spunând, printre altele, ziua de 6 ianuarie „este frumoasă, dar prea călduroasă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mitropolitul Clujului a spus, în predica de la slujba de Bobotează, că deşi e o zi frumoasă, e prea călduroasă. Prelatul a dat dreptate ecologiştilor şi a afirmat că oamenii pângăresc“ pământul.

Noi, oamenii, chinuim şi pângărim întreaga creaţie. De aceea, cei ce se problematizează, ecologiştii, au mare dreptate, pentru că noi chinuim pământul, pângărim pământul, poluăm natura înconjurătoare şi din motivul acesta este şi încălzirea globală. Este frumoasă această zi de Bobotează, dar e prea călduroasă. Aşa că Domnul Hristos ne cheamă pe toţi la restaurarea noastră lăuntrică, să devenim oameni noi, a spus mitropolitul.

O parte din predica sa de la slujba de Bobotează  credit video: Radio Renaşterea Youtube

Mai puteţi citi:

VIDEO Coaliţia pentru familie, susţinută de Mitropolitul Clujului la pelerinajul de la Nicula: „Dumnezeu ne dă libertate absolută“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările