Mircea Badea, făcut praf după o postare pe Facebook. „Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc să-şi parcheze cazanul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Badea se plânge de faptul că ar fi avut parte de un incident neplăcut, în parcarea unui mall din Bucureşti. Postarea sa de pe Facebook a strâns sute de comentarii, dar majoritatea împotriva sa.

Prezentatorul TV s-a plâns pe Facebook că un şofer din Cluj a parcat chiar lângă el, deşi parcarea din mall era aproape goală. Pentru a-şi întări spusele, Badea a postat şi o fotografie, sugerând că a fost blocat şi nu mai putea să deschidă uşa maşinii sale.

„Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumatate goala. Iata unde s-a gandit alegatorul lui Boc sa-si parcheze cazanul argintiu”, a scris Mircea Badea. Reacţiile nu au întârziat, iar cele mai multe nu i-au fost deloc favorabile omului de televiziune. 

masina mircea badea foto facebook mircea badea chiar el

„Skoda de CJ e corect parcata. Subaru este strâmb şi necentrat pe locul de parcare. Deci care e problema ta?”, a scris un internaut. „Din cauză că ai parcat-o pe dos. Omul e corect parcat”, a comentat altcineva. Într-o altă postare, cineva îi atrage atenţia lui Mircea Badea că el e de fapt vinovat.

„Alegatorul lui Boc cum îi zici tu din câte observ eu e parcat corect şi foarte drept pe lângă tine…Deci vinovat că nu poti urca în maşina eşti doar TU… mai bine nu puneai poza pe net că te faci singur de râs”, în timp ce o femeie a scris că: „Dacă Subaru era parcat perfect aveau amândoi loc să intre în maşini. Sunt convinsă ca omul cu maşina de Cluj nu ştia ca e a lui Badea, daca asta insinuează domnul Badea. Cât despre afirmaţia ca e alegătorul lui Boc, atenţie mare, că faci nişte afirmaţii care nu au nici o bază. Nu ai tu de unde să ştii cu cine a votat omul. Badea, ca de obicei iar ai gafat-o.”

„Statul Paralel a venit şi a strâmbat liniile de la parcare”

Alţi internauţi l-au ironizat pe Mircea Badea: „Mircea, sigur tu ai parcat perfect, dar cred că Statul Paralel a venit şi a strâmbat liniile de la parcare”, sau „Hai să nu fim cârcotaşi, dar cu silueta ta de chips din profil, nu cred ca „E” probleme!”, în timp ce altul l-a invitat să apeleze la taxi: „Dacă nu ai idee cum se parchează, ia şi tu un taxi cu autorizaţie pe voluntari când mergi la mall”. 

Altcineva se întreabă dacă nu cumva Badea a fost cel care a parcat lângă maşina clujeanului. „Şi de unde ştim că nu tu ai parcat lângă maşina arginitie?! Parcă eşti vreo celibritate, toată lumea îţi cunoaşte maşina şi se înghesuie să parcheze lângă tine ca să ce?! N-ai parcat corect”, iar un altul îi dă replica realizatorului TV, după ce acesta a scris că maşina parcată lângă el e un „cazan argintiu”: „Al tău zici că este cazan de ţuică. Mare maşină ai încrezutule.”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite