Militar care a luptat în Irak şi Afganistan, arestat pentru corupere de minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un militar originar din Botoşani care activa în cadrul Unităţii Militare 01511 Dej, este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru corupere sexuală a minorilor şi racolarea minorilor în scopuri sexuale.

“În data de 02.09.2016, Plt.adj. Maxim Constantin Marius de la Unitatea Militară 01511 Dej, (arma infanterie promoţia 1994), a fost reţinut de către poliţia Dej sub aspectul infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi de racolarea minorilor în scopuri sexuale. Militarul a participat la două misiuni internaţionale în teatrele de operaţii: Irak (21.07.2006-07.02.2007) şi Afganistan (20.05-14.12.2010). La această dată militarul este arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile. Cazul este cercetat de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj. La nivelul unităţii s-a constituit o comisie de cercetare a evenimentului”, se arată într-un răspuns al Unităţii pentru ziarul Dejeanul.ro

“În ultimele 3-4 luni bărbatul ar fi abuzat sexual o fetita de doar 8 ani care locuia într-un bloc de pe strada Pepineriei. Anchetatorii spun ca în tot acest timp, în repetate randuri, cadrul militar o ducea pe fetita in scara unui bloc, in spatele tomberoanelor sau chiar in padurea Bungar, unde in timp ce ii arata minorei filme pentru adulti pe telefon, isi provoca placeri”, arată sursa citată. Vinerea trecută, în locul fetiţei au mers poliţiştii, care l-au încătuşat şi l-au dus imediat la audieri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite