Mesajul halucinant al clujeanului care a înfiinţat pagina de FB „Nu islamizării României”: „Un islamist îi taie gâtul unui creştin din convingere”

Mesajul halucinant al clujeanului care a înfiinţat pagina de FB „Nu islamizării României”: „Un islamist îi taie gâtul unui creştin din convingere”

Călin Mărincuş la mitingul pe care l-a organizat la Cluj. FOTO: Remus Florescu

Pagina de Facebook „Nu islamizării României” a fost înfiinţată în luna august de boxerul clujean Călin Mărincuş. Până astăzi, pagina are 45.000 de Like-uri şi sute de postări anti-refugiaţi şi ati-islamişti. „Adevărul” a stat de vorbă cu Mărincuş la mitingul organizat de acesta la Cluj, la care au participat circa 10 persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clujeanul Călin Mărincuş a înfiinţat în luna august pagina de Facebook „Nu islamizării României”. Sportivul, care a devenit foarte activ pe reţeaua de socializare, a înregistrat mai multe filmuleţe în care transmite, în mare, acelaşi mesaje anti-refugiaţi şi anti-musulmani. De asemenea, pe pagina de facebook sunt distribuite video-uri şi articole din presa din România şi din cea internaţională, având ca temă refugiaţii şi problemele pe care le provoacă aceştia în Europa.  
Succesul paginii, care a atins 45.000 de like-uri, l-a făcut să treacă la nivelul următor: să convoace „fanii” la un miting la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Deşi sute de români au anunţat pe Facebook că vor participa la eveniment, doar circa zece au ajuns. Călin Mărincuş este un boxer clujean care a fost implicat într-un incident petrecut în 2008, după un meci al echipei de fotbal „Universitatea Cluj”. Angajat atunci la firma „Scutul negru”, Mărincuş a fost acuzat de un suporter că l-ar fi lovit. Mai apoi, angajaţii societăţii de pază ar fi agresat doi ziarişti într-o busculadă creată de suporterii echipei de fotbal.
 

Miting ratat

 
Aşteptând participanţii la miting, Mărincuş a răspuns întrebărilor presei clujeene: „Scopul mitingului a fost informarea oamenilor în ceea ce priveşte islamizarea, în ceea ce priveşte ceea ce ni se pregăteşte de către Guvernul României. Aproximativ 80% din populaţia României nu cunoaşte nimic din ceea ce ne pregăteşte Guvernul României, anume ştergerea identităţii poporului român. Sunt dezamăgit că nu a ajuns foarte multă lume la miting. Sunt mai multe cauze, una dintre ele fiind lipsa banilor, s-au anunţat foarte mulţi că vin de la distanţe mai mari de o sută de kilometri, dar nu-şi pot permite. Asta e realitatea din România”, a susţinut organizatorul. El a arătat că peste o lună va organiza un alt miting în centrul Clujului: „Mă voi strădui şi în continuare să-i fac pe oameni să înţeleag ce înseamnă islamul şi islamizarea, ce înseamnă acest pericol, acest cancer galopant care a înghiţit Europa şi tinde să înghită şi România, bine-înţeles cu ajutorul autorităţilor noastre. Deşi m-am ferit în toate intervenţiile pe care le-am făcut să mă leg de Biserica Ortodoxă, inclusiv cu ajutorul Patriarhiei se şterge identitatea poporului român. Ne vom trezi până la urmă cu toţii, sper să nu fie prea târziu”. 
 

Cum v-aţi hotărât să fiţi vocea celor care se opun venirii refugiaţilor în România?

Nu m-am gândit să fiu vocea şi nu sunt un lider. Vreau ca românii să conştientizeze ce se întâplă, ce ni se pregăteşte. E suficient să mergem toţi românii în Lutton şi în Paris. Eu nu sunt un Vadim Turod, Doamne fereşte, dar mă interesează soarta mea şi soarta copiilor noştri. Nu e vorba că mă tem pentru că nu mi-e frică de nimic, de aia m-am şi băgat în faţă. Mă tem pentru români şi pentru viitorul lor, gândindu-mă la ceea ce se întâmpla în Anglia, unde sunt cartiere în care nu au curaj să intre englezii. În Franţa, la fel. Foarte multă lume m-a acuzat că de ce lovesc în Islam, de ce pun îi pe toţi musulmanii în aceeaşi oală. Nu-i pun în aceeaşi, oală. Vă spun şi de ce. Am un prieten, musulman, luptător, în Franţa. El mi-a spus: <<De ce faci treaba asta. Eu sunt musulman şi am familie, îmi iubesc familia, nu mă interesează învăţăturile islamice care spun să tăiem gâturile creştinilor, nu mă interesează Statul Islamic>>. <<Foarte bine>>, i-am pus, <<hai şi spune asta lângă mine>>. <<Îmi pare rău mi-e frică>>, a răspuns el.  
 

Dumneavoastră aţi fost în Luton? 

Bine-înţeles. 
 

Şi ce aţi găsit acolo aşa de grav?

Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce-am găsit acolo, ci este suficient să întrebaţi românii care locuiesc acolo. Eu nu locuiesc acolo. Vă spun ce găsiţi în Pars dacă mergeţi acum. Într-o jumătate de oră nu veţi găsi 10 francezi originali, de culoarea nostră. Islamul nu înseamnă altceva decât îndepărtarea noastră ca si conştiinţă, ca şi oameni, ca şi existenţă. Un islamist îi taie gâtul unui creştin, fie că e femeie sau bărbat, din pură convingere, aşa fiind crescut de mic.
 

În Franţa sunt 6 milioane de musulmani şi nu taie gântul creştinilor

În jur de 11 milioane de musulmani sunt în Franţa. 
 

Dacă ar fi atât de periculoşi de ce nu vedem în fiecare zi astfel de gesturi?

Dar atacutl de la Charlie Hebdo, cine l-a făcut? 
 

Este un singur caz.

Au murit 12 oameni. Încă ceva, islmistul care i-a tăiat gâtul şefului lui, din Franţa. Şi l-a pus pe internet. A fost tot islamist. Nu zic că trebuie să dăm cu parul în toată lumea, dar trebuie să fim atenţi la ceea ce ne expunem noi, copiii noştri. Cum faceţi diferenţa între un islamist şi un musulman bun. Vă rog să-mi spuneţi? Nu se poate face. De aceea, nu vreau aceşti imigranţi să vină în România, pentru simplul fapt că românii nu au nicio legătură cu ei, nu ne interesează războiul lor de acolo, România nu are niciun amestesc acolo. Iar faptul că ne impune Uniunea Europeană, o senilă ca Merkel, ne impune să acceptăm aceşti imigranţi, înseamnă că noi nu avem coloană vertebrală şi nu ţinem la poporul român. Pe noi ne costă imigranţii în jur de 20 de milioane de euro pe an, acei 6300 de imigranţi. Vă rog să-mi spuneţi dumneavoastră, cu 20 de milioane de euro ce aţi face? 
 

Cum aţi calculat?

Statul român trebuie să dea 1.100 lei lunar pentru fiecare imigrant  

Şi UE ne dă bani pentru fiecare refugiat.

Să nu ne dea pentru refugiaţi, să ne dea pentru copiii români, care ne moar în spitale, să ne dea ca să le putem face educaţie, ca să-i integrăm. Uitaţi-vă la ţigani, avem probleme cu ei, nu am reuşit să-i integrăm nici pe ei. Practic sunt ai noştri. Trăiesc cu noi din 1241. De ce avem noi nevoie de islamişti la noi în ţară. Să ajungem ca în Germania, unde directorul unei şcoli le-a propus elevelor să vină îmbrăcate, să-şi acopere mâinile şi picioarele, ca să nu-i stârnească pe azilanţi. Credeţi că românii ar putea trece peste aşa ceva. Gândiţi-vă la metalitatea românilor. Merge fetiţa acasă şi îţi zice: <<Tati, mi-a zis de la şcoală să mă duc foarte îmbrăcată ca nu cumva să mă violeze un nene care a venit la noi în ţară. Măi oameni buni, înseamnă că nu ştim mentalitatea românilor. Am sărit o ţară în sus, pentru faptul că o fată a fost violată de vreo şase, ştiţi povestea. Vă daţi seama ce s-ar întâmpla dacă un român ar fi omorât sau o fată ar fi violată de aceşti islamişti? Ce s-ar întâmpla în ţara asta? S-ar plăti totul cu sânge de român. 
 

Practic, dumneavoastră ce propuneţi să se întâmple cu sirienii care fug de război?

În Siria se bate Assad cu armata pentru eliberarea Siriei, care-s nişte terorişti finanţaţi de America, cuplaţi cu statul islamic. În partea cealaltă este Jabhat al-Nusra, tot o organizaţie teroristă, iar Putin a intrat peste ei. Putin este bărbatul Europei la ora actuală. El încearcă să salveze Europa, nimeni altcineva. Lângă el s-a dus acuma China, vine Iranul, vine şi America, deşi îşi va bombarda propriii copii crescuţi de ei. Nu ştiu ce o să fie , dar, repet, totul se face în paguba României. De ce să primim noi 6.000 de musulmani aici, dacă 10 din ei sunt din Statul Islamic şi au venit aici ca să moară pentru cauza lor; vor intra într-o şcoală, vor intra într-o grădiniţă, vor ucide toţi copiii de acolo. Cine va fi de vină. Noi? Dacă va fi copilul tău sau al tău. Ce vor spune românii? Din banul meu şi al tău s-au luat bani, ca să-i ţinem pe aceşti oameni şi ei ne ucid copiii. Ce-o să-i spunem acelui român, cine plăteşte?
 

Dumneavoastră sunteţi organizatorul mitingului sau mai e şi altcineva?

Eu sunt organizatorul, eu am început o pagină pe internet „Nu islamizării României”. Eu mă lupt să le spun românilor realitatea. Să ştie ce înseamnă islam şi la ce ne expunem. Ceea ce ştiu eu , ştiu şi foarte mulţi dintre românii de afară, care nu au putut veni. Mulţi mi-au propus să mă ajute, de acolo, cu bani. Unii mi-au propus, Dumnezeule, să-mi trimită bani să cumpărăm arme, să ne pregătim să ne luptăm cu ei, vă daţi seama ce mentalitate este deja la românii din diaspora, când ştiu mentalitatea de acolo. Mesajul meu nu se rezumă la Cluj, va mai fi un meeting, vom aduce ecrane gigant pentru a pune imagini explicite, ca să vadă românii ce înseamnă islamizare. 
 

Spuneţi că ştiţi ce înseamnă islamizare? Aţi fost în ţări arabe sau de unde ştiţi? Dacă nu greşesc, dumneavoastră sunteţi sportiv.

Sunt sportiv şi am făcut şi şcoală, care e problema. Eu am fost în Israel, pe fâşia Gaza, am văzut-o cu ochii mei. Am fost în Franţa şi văd ce se întâmplă. Nu sunt panicat, am puţină viziune şi lângă mine vor veni foarte mulţi oameni când o să înţeleagă exact ce se întâmplă. Repet, dacă ne referim strict la România, nu avem nevoie de aceşti islamişti să vină la noi. Pentru ce? Nouă ne mor copiii în spitale, bătrânii vedeţi cum sunt, îşi vând lucrurile la piaţa de vechituri, anul trecut în România au fost abandonaţi în maternităţi 1.500 de copii care vor fi crescuţi tot pe banii noştri. Ce treabă avem noi cu 6.000 de islamişti pe care ni-i trimite Merkel. Pentru ce? Orban a zis nu şi a făcut garduri. 
 
Citeşte şi
 

Miting ratat împotriva „islamizării României”. Circa zece persoane au participat la evenimentul organizat la Cluj

 

 

citeste totul despre: