Mesajul dur al unui bucureştean care a comparat Untold cu Saga şi pe Boc cu Nicuşor Dan. „Nu e posibil să iei aşa decizii stupide şi să dai un oraş peste cap”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Untold a adunat aproape 300.000 de participanţi, cu 25% mai puţini ca în 2019, din cauza restricţiilor
Untold a adunat aproape 300.000 de participanţi, cu 25% mai puţini ca în 2019, din cauza restricţiilor

Un bucureştean care a fost prezent la Saga, festival organizat în acest weekend în Capitală, a comparat acest eveniment cu Untold.

Un bucureştean şi-a spus nemulţumirea pe contul personal de Facebook şi îl consideră principal vinovat pe Nicuşor Dan, după ce o bună parte a Capitalei a fost blocată de Saga, festival care a avut loc în weekend la Romaero, scrie Monitorul de Cluj.

„Nicuşor Dan, ai pierdut votul meu forever chiar şi în cazul în care aş avea de ales între tine şi Firea peste 3 ani. Nu este posibil să iei decizii atât de stupide, să dai un oraş întreg peste cap, să blochezi un bulevard întreg pentru câteva sute de persoane  să nu mai poată să ajungă acasă mii de oameni din cartierul Băneasa pentru că tu, în imensa înţelepciune de primar, ai zis să le dai un bulevard întreg organizatorilor festivalului să facă cu el… nimic! Nu mai vorbim ca bubuie geamurile caselor dintr-un cartier intreg!!!”, a scris bărbatul pe Facebook.

El a făcut şi o comparaţie între cele două mari festivaluri, dar şi între primarii care conduc cele două oraşe, Emil Boc şi Nicuşor Dan.

„Am fost la Untold, de câteva ori. Altă organizare, locaţie impecabilă, oraş administrat inteligent. Ca să ne fie tururor clar: Romaero nu e Cluj Arena, nu e locaţie de evenimente, nu are protecţii fonice şi nici acustică, e făcuta să se repare avioane acolo, nu pentru concerte! Şi e în mijlocul unui cartier de blocuri!!!! Saga nu va fi niciodată Untold. Aşa cum Nicusor Dan nu este şi nu va fi vreodată Emil Boc şi probabil de aceea Bucureştiul nu va fi niciodată Cluj Napoca!”, a adăugat bărbatul.

Untold a fost organizat la Cluj în perioada 9-12 septembrie şi a adunat circa 250.000 de participanţi pe durata a patru zile. În aceeaşi perioadă, la Bucureşti a fost organizat festivalul Saga (10-12 septembrie). Festivalul din Capitală a adunat peste 45.000 de oameni în fiecare dintre cele trei zile de desfăşurare.

Vă mai recomandăm şi:

Armata e cu Untold! Cum arată standul MApN la cel mai mare festival din estul Europei VIDEO

75.000 de fani au participat la a treia zi a festivalului Untold. David Guetta, show de zile mari

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite