Mesajul Clujului pentru Bucureşti şi celelalte oraşe din ţară: „Vom fi în stradă, alături de voi, ori de câte ori e nevoie ca să ne apărăm valorile împreună!“

Mesajul Clujului pentru Bucureşti şi celelalte oraşe din ţară: „Vom fi în stradă, alături de voi, ori de câte ori e nevoie ca să ne apărăm valorile împreună!“

Imagine de la protestul din Bucureşti, din 3 mai  FOTO Alexandra Constanda

Deşi votul de ieri din comisia juridică a Senatului privind graţiere faptelor de corupţie a fost anulat, oameni din Cluj anunţă, pe Facebook, că vor protesta şi joi seara, 4 mai, că sunt cu ochii pe guvernanţi şi că vor ieşi în stradă ori de câte ori e nevoie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe Facebook a fost creat evenimentul numit „Cluj-4 Mai: Fără Graţiere! Suntem cu ochii pe voi!“ unde se anunţă joi, 4 mai, un nou protest în Piaţa Unirii din Cluj.

Motivele care-i scot pe oameni în stradă sunt amintite pe pagina evenimentului: „Coaliţia de guvernare nu a înţeles nimic în urma protestelor din iarnă şi continuă să ne testeze capacitatea de reacţie în faţa derapajelor. Suntem conştienţi că e de datoria noastră să taxăm orice atacuri la adresa statului de drept ori de câte ori apar şi am învăţat că o putem face cu succes. Rezultatul? Votul dat ieri de Comisia Juridică a fost anulat. Amendamentele care prevăd graţierea faptelor de corupţie au fost respinse.

Oamneii au un mesaj pentru manifestanţii din capitală şi din alte oraşe ale ţării: Vom fi în stradă, alături de voi, ori de câte ori e nevoie ca să ne apărăm valorile împreună!.

Au fost anunţate proteste şi pe 7 mai, în Bucureşti, Sibiu.

Mai puteţi citi:

Clujul spune „NU graţierii corupţilor - OUG 13 revine. Şi noi!“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările