Mesaj dur pentru Mihaela Rădulescu: „Eşti penibilă! Eşti doar o femeie care se simte bătrână, cu sânii pe afară şi cu vocea ridicată“. Reacţia vedetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a fost vedeta primei ediţii din cel de-al cincilea sezon al showului „Românii au talent”. Un număr de gimnastică executat de două tinere în cadrul preselecţiei de la Cluj a atras critici dure din partea Mihaelei, care a spus despre una dintre concurente că e grasă. Reacţia i-a atras un schimb de replici cu Andra şi critici dure din partea unei bloggeriţe.

Mihaela Rădulescu a debutat în showul „Românii au talent” cu un moment controversat. Un număr de gimnastică realizat de către două tinere în cadrul preselecţiei de la Cluj s-a terminat cu critici dure din partea vedetei: „Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine", i-a atras atenţia Mihaela uneia dintre concurente. Cele două tinere au executat un număr de gimnastică pe melodia „Just Give Me a Reason" a lui Pink. Spectacolul a avut succes atât în faţa juriului cât şi a spectatorilor. Comentariul Mihaelei a atras replica Andrei: „Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine". Mihaela nu s-a lăsat mai prejos şi a ironizat-o pe solistă: „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică". Cele două tinere au trecut în etapa viitoare. 

Mesaj pentru Mihaela Rădulescu: „Eşti penibilă”

Adriana Şandru, studenta la jurnalism în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti, a scris pe blogul personal o scrisoare dură la adresa Mihaelei Rădulescu. 

„Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la Românii au talent, simt să îţi scriu una. Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni,  să îţi spun că esti penibilă. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăsnite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă! Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criză destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!”, scrie bloggeriţa.

„Te-ai simţit ameninţată de două fete blonde de 14 ani”

„O doamnă de vârsta ta poate avea extraordinar de mult farmec dacă este bine crescută şi ştie să se comporte cu diplomaţie. Sunt atâtea exemple de femei celebre, care au aproximativ vârsta ta şi care sunt superbe. Tu eşti doar o femeie care se simte bătrână, cu sânii pe afară şi cu vocea prea ridicată. Eşti penibilă! În disperarea ta, te-ai simţit ameninţată de două fete blonde, de 14 ani, dansatoare. Ai simţit nevoia să scuipi veninul din tine şi să o umileşti în faţa unei ţări întregi pe una dintre ele, zicându-i că până la etapa următoare trebuie să slăbească cel puţin 5 kilograme, pentru că este prea grasă pentru pasiunea pe care o are. Nu ai felicitat-o pentru moment, deşi ai trecut-o în etapa următoare, ci doar ai desfiinţat-o într-un mod agresiv şi grosolan. Ruşine! Esti penibilă!”, continuă Adriana Şandru.

„Mihaela Rădulescu, ştim cat de mult iti place… să fii adorată”

„Şi pentru că nu era de ajuns, trebuia să te dai şi mai mult în spectacol şi să îl pupi pe scenă pe unul dintre participanţii la acest show. Ştim deja, dragă Mihaela, cât de mult îţi place… să fii adorată, ca să nu zic altceva. E cumva firesc ca atunci când te simţi bătrână (pentru că nu eşti chiar atât de bătrână, tu doar te simţi), să vrei să fii adorată de toţi bărbaţii din jurul tău. Dar serios acum, nu era nevoie să faci asta într-un show de acest gen, difuzat la o oră la care se uită şi copiii. Eşti penibilă! 

Cu stimă,

o tipă tânără, căreia nu poţi să îi zici că este grasă!”, îşi încheie tânăra scrisoarea. 

Cine este Adriana Şandru

Adriana Şandru (22 de ani) este studentă în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti. Tânăra este originară din Brăila. „Eu sunt Adriana Şandru. Şi habar nu am ce să scriu! Când vine vorba să mă descriu, creierul meu se blochează, limba mi se plimbă în gură şi rămân fără  idei”, scrie tânăra în prezentarea de pe blogul ei - glindacatreprezent.wordpress.com. Ea a lucrat în trecut la siteul  „Black Friday Mania”şi la restaurantul McMonis. „Articolele mele sunt structurate pe categorii: Dulcele cotidian- în care povestesc întâmplări mai mult sau mai puţin obişnuite prin care trec, Gânduri gândite- unde analizez trăiri, gânduri sau idei pe care le am. În plus,  scriu şi advertoriale în care prezint produse sau servicii care cred că ar fi utile pentru cititorii mei”, explică Adriana.

Reacţia Mihaelei Rădulescu 

Cea mai nouă prezenţă feminină de la masa juriului „Românii au talent“ şi-a exprimat, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personală de Facebook, mulţumirea faţă de audienţa înregistrată de postul Pro TV la debutul show-ului şi a dat o replică persoanelor care au criticat-o pentru atitudinea şi comentariile din primul episod al emisiunii.

„Gustul succesului este mirodenia mea preferată! Iar l-am simţit, văzând cifrele de audienţă şi vă mulţumesc pentru...tot! Chiar şi cei care înjură şi murdăresc pagina sau atmosfera sunt parte din ecuaţia succesului meu - o urâm, dar nu putem fără ea. Fiţi senini şi buni şi ...s-aveţi VIAŢĂ!“, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina oficială de Facebook.

Citeşte şi

INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre noul sezon „Românii au talent“: „ Mi-a fost greu să trimit acasă copii drăgălaşi sau oameni în vârstă adorabili“

„Românii au talent“ revine pe 13 martie

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite