Medic găsit mort cu o seringă înfiptă în piept. Prieten: „Îi aleargă pe oameni o nesfârşită goană după o brumă de bani cu care să plătească facturile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul era angajat la o firmă de distribuţie de medicamente pentru animale. FOTO: Shutterstock
Bărbatul era angajat la o firmă de distribuţie de medicamente pentru animale. FOTO: Shutterstock

Un medic veterinar din Cluj, de 44 de ani, a fost găsit mort în maşina de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept. Bărbatul era angajat la o firmă furnizoare de medicamente pentru uz veterinar. Cunoştinţele medicului au declarat că acesta avea probleme financiare.

Iulian, medicul veterinar de 44 de ani, originar din Iaşi şi clujean de ani buni era angajat la o firmă din Braşov – furnizoare de produse farmaceutice de deparazitare a animalelor. „Săptămâna trecută acesta a fost găsit, mort, în maşina lui de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept (...). Culmea, parcă demonstrativ, omul a comis gestul chiar în proximitatea depozitului din Cluj-Napoca, de unde se aproviziona cu marfă. Conform mărturiei unor cunoscuţi de-ai săi, un motiv al sinuciderii sale ar putea fi acela că medicul a ajuns pe culmile disperării după ce în seara precedentă şi-a uitat încasările în maşină, aproximativ 10.000 de lei, iar a doua zi s-a trezit cu autoturismul spart şi fără bani”, relatează Gazeta de Cluj

Ce spune Poliţia

„La data de 19 octombrie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un teren viran, în zona străzii Câmpului, a fost găsit un bărbat decedat într-un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, pentru a cerceta împrejurările în care a survenit decesul bărbatului. La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost observate urme de agresiune. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a  decesului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. În cauză a fost inregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj. 

Surse din Poliţia Cluj au confirmat pentru „Adevărul” că într-adevăr medicul veterinar fusese găsit cu o seringă înfiptă în piept şi că se ia în considerare varianta sinuciderii. 

Ce spune un prieten al lui Iulian 

Postarea unui prieten al lui Iulian de pe Facebook făcută în 20 octombrie, la o zi după tragedie: “Am fost crescut şi îndemnat să iubesc, educat să convieţuiesc, să cooperez, să râd, şi la nevoie să lupt. Azi îmi dau seama că poate mi le-am însuşit pe toate dar mă întreb, oare le-am făcut până la capăt. Cu siguranţă îmi reproşez că nu am luptat destul ca să terminăm cu nenorociţii care conduc direct sau din postură de oameni politici această ţară. Impostori unul şi unul care nu fac decât rău acestei ţări. Şi cel mai mare rău e faptul că îi aleargă pe oameni, o nesfârşită goană după o brumă de bani cu care să plătească facturile şi poate nevoile copiilor, ce să mai vorbim de plăcerile proprii. Azi, în ziua în care am mai sacrificat două ore din cauza unor ignoranţi şi a unui parlamentar oportunist, în ziua în care după spusele unui nenorocit de ministru, 3000 de puşcăriaşi (pe care a cheltuit statul 2000 de lei pe lună) au aflat că vor fi liberi, o femeie minunată şi fiica ei (cu 84 de lei alocaţie, la mila unui stat iremediabil corupt) au pierdut un soţ, un tată un bărbat excepţional, un om care a pus mereu în sufletul şi ochii mei bucuria întâlnirii, o dovadă permanentă a devotamentului său faţă de familie şi prieteni. Pe cat de mare e durerea de a te pierde dintre noi, Iulian, pe atât de mare dragul cu care te voi păstra în amintire şi înzecit, însutit dispreţul pentru nenorociţii care au format şi dezvoltat acest sistem de subjugare umană, de stoarcere a omului de suprimare până la un punct terminus exagerat de prematur. Ai pierdut lupta asta pentru că cele 5-10 rânduri paralele lungi de 3 km nu au fost la vot sau în centrul oraşului ca să alungăm neosclavagismul instaurat de neocomunişti, ci la Moaştele Sfintei Paraschieva. Doamne iartă-mă pentru răzvrătirea mea dar te rog odihneşte-l pe Iulian şi mai ales ai grija de soţia şi fiica lui”.

Citeşte şi

 

Tentativă de sinucidere anunţată pe Facebook: „Am făcut doar de dragul ei”. Ce facem când vedem un asemenea anunţ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite