Maşină de Poliţie filmată în timpul unei depăşiri „criminale”. „Aia e, tată, pe linie continuă, du-te că e curbă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O maşină de Poliţie a încălcat mai multe reguli în doar câteva secunde. FOTO Captură video
O maşină de Poliţie a încălcat mai multe reguli în doar câteva secunde. FOTO Captură video

O maşină de Poliţie a fost filmată pe o şosea din Românie în timp ce încalcă mai multe reguli şi depăşeşte un TIR fără să ţină cont de riscurile pe care şi le asumă.

Nu este foarte clar unde şi când au fost surprinse imaginile, însă se poate vedea că este vorba de o şosea într-o zonă montană, relativ circulată. Întreaga scenă a fost filmată cu camera de bord a unei maşini aflată în spatele maşinii de Poliţie. Pe imagini se vede cum omul legii aflat la volab încalcă în doar câteva secunde cel puţin două reguli de circulaţie fără niciun fel de probleme. 

Aflată în spatele unui TIR, maşina accelerază, trece pe linie continuă şi depăşeşte vehiculul lung chiar în curbă, intrând pe contrasens.

„Aia e, tată, pe linie continuă, dă-i, dă-i. du-te că e curbă. Hai! Asta e Poliţia Română”, comentează autorul filmării, surprins şi el de modul în care poliţiştii au călcat în picioare regulile ziua în amiaza mare, pe o şosea circulată.

Vă mai recomandăm şi:

Cum au ajuns trei poliţişti buni de plată pentru că şi-au făcut meseria. „Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”

Maşină de Poliţie filmată în timp ce încalcă şmechereşte regulile în traficul din Bucureşti. „Atunci când legea e doar pentru fraieri” VIDEO

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite