Mamă dezamăgită de chiriile din Cluj: „E scump! Îmi pare rau că m-am mutat. E un oraş atât de ridicat în slăvi, doar datorită celor două festivaluri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluj-Napoca este cel mai scump oraş din România în ceea ce priveşte chiriile, depâşind chiar şi Bucureştiul, conform unui studiu imobiliare.ro. Un anunţ al unei mame a trei copii nevoită să caute chirie în oraş a devenit rapid viral pe Facebook. „Clujul e un rahat de oraş supraestimat”,  a comentat un internaut.

De la anunţul unei mame cu trei copii care îşi caută chirie în Cluj-Napoca a pornit o dezbatere pe Facebook legată de preţurile exorbitante din oraş. Conform ultimului studiu imobiliare.ro, un apartament cu 2 camere se închiriază în oraş cu 400 de euro, în timp ce la Bucureşti, chiria e de 370 de euro. 

Atunci când femeii i s-a recomandat să-şi caute chirie în Turda, un orăşel de lângă Cluj-Napoca, o altă mamă care stă în chirie, Alexandra a postat, conform ştiridecluj.ro, următoarul mesaj: 

„Clujul e un rahat de oraş supraestimat, dacă stăm să gândim la rece, în care îmi pare rău că m-am mutat şi ce sa vezi mi-am mai adus şi copilul cu mine ca sa vada un rahat de mall, un centru care nu se poate numi centrul unui oraş atât de ridicat în slăvi, doar din cauza a doua festivaluri, unde salariul minim pe economie e la fel ca în restul ţării 1.150 lei net, dar unde chiriile de 40 mp au acelaşi preţ ca un apartament în Austria de 70-80 mp şi sa nu mai continui.

Cam asta e realitatea. Şi dacă am ajuns să selectăm populaţia astfel ”Clujul e mult prea scump pt o mamică singură şi cu 3 copii”, încep să cred ca şi oamenii sunt de rahat. Îmi pare rau ca nu am un apartament aici la voi în Paradis că i l-aş fi oferit gratis acestei mămici cu 3 copii”, a scris Alexandra.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite