Lustruieşti pantofi pentru a ajuta copiii bolnavi

Lustruieşti pantofi pentru a ajuta copiii bolnavi

Clujenii sunt invitaţi luni la o acţiune de caritate

Serviciul de Ajutor Maltez din România îi învită pe clujenii care vor să facă o faptă bună, în 6 decembrie, între orele 10.00-18.00, lângă Casa Matei, la o acţiune inedită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doritorii vor avea ocazia să devină lustragii pentru o zi sau să-şi lase pantofii lustruiţi cu un scop caritabil: de a aduce o bucurie de Moş Nicolae copiilor bolnavi ai Grădiniţei speciale Malteze din Cluj.

Anul trecut, doi clujeni, Attila Molnár şi Zoltán Kinizsi s-au gândit în preajma zilei de Moş Nicolae cum ar putea aduce o bucurie unor copii nevoiaşi. Soluţia: au reînviat o veche meserie urbană, lustruitul pantofilor, şi au lustruit în cadrul Târgului Meşteşugăresc încălţămintea trecătorilor. Aceştia  au răsplătit „meseriaşii” şi au donat bani pentru copii. A doua acţiune de acest gen are loc sub sloganul “Lustruieşte-ţi pantofii pe care îi ai, ajutându-i pe cei care n-au!”.

Cei care doresc să dea o mână ajutor au trei posibilităţi: fie lustruiesc pantofi, fie îşi lasă pantofii lustruiţi, fie pot dona încălţăminte în stare bună. Beneficiarii sunt copii cu dizabilităţi aflaţi în Gradiniţa Specială Malteză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările