Locuri neocupate în facultăţile din Cluj după închiderea înscrierilor

Absolvenţii de clasa a XII-a care nu şi-au luat Bacalaureatul au şansa să ocupe chiar şi un loc bugetat la sesiunea de admitere din septembrie. La Comunicare s-a înregistrat cea mai mare concurenţă anul acesta la admitere, dar la Ecologie şi protecţia mediului, Fizică sau Ingineria materialelor au rămas locuri neocupate.

Absolvenţii de liceu care nu au reuşit să susţină Bacalaureatul în prima sesiune sau cei care, pur şi simplu, nu au reuşit să se înscrie în sesiunea din iulie, o pot face în luna septembrie, pentru că multe facultăţi mai au chiar şi locuri bugetate.

Dacă Ştiinţele Politice, Administrative şi ale Comunicării, Drept sau Business au fost cele mai căutate facultăţi în sesiunea din vară, pentru toamnă au mai rămas locuri bugetate sau cu taxă la majoritatea universităţilor din Cluj.

La Universitatea „Babeş-Bolyai“, cele mai multe locuri bugetate în urma primelor rezultate de după concursul de admitere au rămas la Ecologie şi protecţia mediului, din cadrul Facultăţii de Biologie şi Geologie.

Aici au fost admişi doar 28 de candidaţi, deşi au fost scoase la concurs 40 de locuri bugetate şi 20 în regim cu taxă.

Află ce facultăţi au disponibile locuri bugetate mâine, în Adevărul de Cluj

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: