Locul unde campioana de 15 ani a fost spulberată de un fost poliţist a fost filmat de un clujean. El a fost şocat de ce a văzut la câteva sute de metri distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Drăgan a fost ucisă pe trecerea de pietoni. FOTO: Arhivă personală
Adela Drăgan a fost ucisă pe trecerea de pietoni. FOTO: Arhivă personală

Un clujean a filmat la circa o oră de la accident locul unde campioana de 15 ani, Adela Drăgan, a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un fost poliţist. Zona marcată pentru strângerea probelor se întindea pe câteva zeci de metri. Clujeanul a fost uimit de ce a văzut după ce a trecut de cei circa 40 de metri, distanţa la care s-ar fi aflat, conform martorilor, corpul victimei după impact.

Accidentul în care clujeanca Adela Drăgan (15 ani), campioană naţională la lupte libere, a fost spulberată pe trecerea de pietoni, s-a petrecut în localitatea Jucu, în seara de 25 decembrie, în jurul orei 18.00, conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Cluj, Daniel Graur. Pe lângă locul tragicului accident a trecut la câteva zeci de minute un clujean care avea montată pe bordul maşinii o cameră video. Cel puţin cinci poliţişti şi trei maşini de poliţie puteau fi observaţi în zona trecerii de pietoni unde tânăra a fost lovită de autoturimul condus de un fost poliţist. Cu toate acestea, accidentul produs la Jucu nu apare în niciun comunicat oficial al Poliţiei Cluj.Zona era semnalizat pe o distanţă de câteva zeci de metri, martorii spunând că trupul victimei a fost proiectat la 40 de metri de locul impactului.

„Mulţi trăiesc pe alta planetă”

„Se pare că am filmat chiar măsuratorile de după acel accident (ora filmarii 19:12). Mare pacat de sărmana fată!”, a scris clujeanul care a postat pe trafictube.com filmuleţul. „Oare scena unui accident (probabil) grav îi responsabilizează pe şoferii români? Sau continuă să facă depăşiri nebuneşti şi inutile mai ales când se vede coloana care se întinde până la Cluj?”, s-a întrebat acesta, după ce a trecut de locul accidentului. El a fost şocat de faptul că într-un singur minut, pe o distanţă de 2 kilometri, a suprins pe camera video 3 şoferi care au făcut depăşiri riscate, care se puteau solda cu accidente grave.  

„Asta pentru ca mulţi trăiesc pe alta planetă. Au în cap basme gen „nu o să mi se întample chiar mie”. Acum nu trebuie să fim paranoia şi sa nu mai iesim din casa, dar puţin mai multa atentie şi mai puţina graba nu ar strica. Eu nu îi inteleg pe aia care merg cu 200 km/h ca sa ajunga acasa cu 30 min. mai repede si apoi sa piarda vremea… Preţuiti viaţa! +”, a comtentat un internaut la postarea de pe trafictube. 

„Nu, nu-i linişteste :( Ceea ce ar putea sa le trezească atentia e efectul asupra portofelului şi o perioadă de pauza de la volan în care sa recitească regulile privind efectuarea manevrei de depasire”, scrie un alt cititor. 

„La ce s-a întamplat acolo eu aş cere închisoare pe viaţă , aşa ar trebui să SCRIE ÎN LEGE , NEGRU PE ALB , NU SA-I DEA 5 ANI ŞI PENTRU BUNA PURTARE SA IASA DUPA 2 ANI !!!! Pe părinţii fetei cine le va alina dorul de ea ?”, arată un alt comentator. 

Citeşte şi

„Am crezut că am lovit un câine”. Ce le-a spus părinţilor campioanei Adela Drăgan poliţistul care a spulberat-o pe fată pe trecerea de petoni

Dramă în lumea sportului: O tânără campioană din România a murit la doar 15 ani. Un fost poliţist a spulberat-o pe trecerea de pietoni

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite