Locuinţe din Cluj, prădate de un hoţ de 26 de ani. Prejudiciul: circa 120.000 de euro

Locuinţe din Cluj, prădate de un hoţ de 26 de ani. Prejudiciul: circa 120.000 de euro

Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul

Un bărbat de 26 de ani, din Floreşti, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce în urma percheziţiilor s-au găsit bunuri provenite din furturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Vineri, 20 aprilie, 16.32 Bărbatul de 26 de ani a fost arestat pentru 30 de zile.

Ştire iniţială

Un tânăr de 26 de ani, din Floreşti, a fost reţinut de oamenii legii în urma unor percheziţii domiciliare la Cluj şi Turda, unde s-au găsit bunuri furate.

„La data de 18 aprilie, poliţişti din cadrul Secţiilor 1- 6 Poliţie Cluj-Napoca cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turda, Direcţia pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiile Cluj-Napoca şi Turda“, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit acestora, bunurile recuperate sunt bijuterii şi produse cosmetice furate în intervalul 15 martie - 15 aprilie. La bunurile reclamate se aduagă şi bani. Prejudiciul a fost estimat la circa 120.000 de euro.

Tânărul va fi prezentat instanţei în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Mai puteţi citi:

Un bărbat din Câmpia Turzii a înjurat un poliţist, după care a devenit agresiv. Lucrurile s-au calmat abia după trei focuri de armă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: