Liderul poştaşilor clujeni protestatari: „De ce purtăm cagule? Nu de frică, ci de revoltă şi scârbă faţă de bolşevismul conducerii Poştei“

Liderul
poştaşilor clujeni protestatari: „De ce purtăm cagule? Nu de frică, ci de revoltă şi scârbă faţă de
bolşevismul conducerii Poştei“

Poştaşii clujeni au protestat cu cagule şi măşi pe feţe   FOTO: citynews.ro

Aproximativ 60 de angajaţi ai Poştei Române din Cluj au pichetat, joi, 28 februarie, între ora 9.00 şi 10.00, sediul Prefecturii în semn de protest faţă de reducerile de personal, salariile infime şi condiţiile grele de lucru. Unii au purtat cagule şi măşti pe faţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poştaşii protestatari, aproximativ 60, s-au adunat, joi, în faţa Prefecturii Cluj, cu cagule şi măşti pe feţe, având asupra lor pancarte pe care scrie „Goarna e un brand de ţară, nu lăsaţi Poşta să piară“, „Nu proiectului de restructurare al CNPR făcut în staţia de metrou“, „Locuri de muncă sigure“.

Liderul poştaşilor clujeni, sindicalistul Carol Şinka, a spus că angajaţii sunt nemulţumiţi de prostul management al conducerii Companiei.

„De ce purtăm cagule? Nu de frică, ci de revoltă şi scârbă faţă de bolşevismul conducerii CNPR care încearcă să îngrădească dreptul la proteste al angajaţilor. Suntem nemulţumiţi de managementul conducerii companiei care vrea să desfiinţeze subunităţi poştale din mediul rural şi să disponibilizeze personal.
Aceasta în condiţiile în care directorul CNPR, Ion Smeianu, şi-a bugetat un salariu lunar de 7.500 de euro“
, a afirmat Şinka.

La sfârşitul protestului, câţiva poştaşi au înmânat un memoriu prefectului judeţului Cluj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările