Lenny Kravitz, concert de excepţie la Cluj. Cât costă biletele şi de unde pot fi cumpărate

Lenny Kravitz, concert de excepţie la Cluj. Cât costă biletele şi de unde pot fi cumpărate

Lenny Kravitz va susţine un show luni, 6 mai, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Concertul de la Cluj este parte a unui turneu mondial în care artistul îşi promovează noul album, Raise Vibration.

Biletele la concertul lui Lenny Kravitz costă între 160 de lei şi 545 de lei. Cei care vor dori să asiste la show de pe teren vor plăti 350 de lei, în timp ce cele mai ieftine bilete, cele de categoria 5, costă 160 de lei. În vânzare mai sunt tichete de 275 de lei, 315 lei, 385 şi 545 lei. Biletele pot fi achiziţionate fie direct de pe pagina de internet a artistului, unde se găsesc tichete pentru toate concertele sale din cadrul acestui turneu, fie de pe site-ul organizatorilor.

Artistul a mai susţinut un spectacol în România, în urmă cu 11 ani, la Bucureşti. Lenny Kravitz revine, însă de această dată a ales Clujul, pentru a-şi promova noul album, Raise Vibration. 

Show-ul de la Cluj face parte din segmentul european al noului său turneu mondial, Raise Vibration, care a debutat în urmă cu mai puţin de două săptămâni, pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentaţii în 16 ţări de pe continent, printre care Franţa, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria şi România.
 
„Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock 'n' roll, funk, blues şi soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc şi îmbogăţit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaştere creativă şi reprezintă o realizare curajoasă, vie şi ingenioasă demnă de măiestria şi spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz", arată organizatorii concertului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: