La nicio săptămână după Untold, primele efecte: organizatorii festivalului promit reamenajarea Parcului Central cu circa 62.000 de lei

La nicio săptămână după Untold, primele efecte: organizatorii festivalului promit reamenajarea Parcului Central cu circa 62.000 de lei

Imagine din Parcul Central din timpul Untold 2017  FOTO Adevărul

Organizatorii Festivalului Untold declară că vor acoperi integral costurile de reamenajare a Parcului Central şi a spaţiului verde din vecinătatea Hotelului Sport. Suma pe care o vor investi este aproximativ 282.000 de lei. Aceştia mai spun că îşi propun anual investiţii în înfrumuseţarea parcul mare al Clujului şi îi invită şi pe ceilalţi organizatori de evenimente din Cluj care folosesc parcul să contribuie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Organizatorii Untold şi-au propus ca în baza acordului de manifestare publică să vină în susţinerea comunităţii locale şi să acopere integral costurile de reamenajare a Parcului Central şi a parcului din vecinătatea Hotel Sport, reamenajare necesară atât în urma organizării festivalului Untold, cât şi din cauza unor factori indepedenţi - canicula din ultima perioadă, organizarea în parc a altor evenimente, uzura normală a parcului de peste an, etc“, se arată într-un comunicat. 

Suma pe care o vor investi în reamenajarea parcului este de 282.354 de lei şi reprezintă calculele făcute de reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca privind necesarul lucrărilor de modernizare: pregătire teren şi supraînsămânţare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coşuri de gunoi, plombare gropi etc. 

Lucrările vor începe din 16 august şi finalizarea lor va fi pe 15 septembrie. Cei care le vor efectua sunt muncitorii RADP Cluj-Napoca.

„Mai mult decât atât, Untold îşi propune să investească anual în dezvoltarea şi înfrumuseţarea Parcului Central, să devină un exemplu şi un catalizator pentru toţi organizatorii de evenimente care folosesc parcul, invitându-i ca alături de Untold să contribuie anual în dezvoltarea şi înfrumuseţarea acestuia, astfel încât să devină unul din cele mai frumoase spaţii verzi şi de relaxare din România“, adaugă organizatorii festivalului.

A treia ediţie a Festivalului Untold s-a desfăşurat între 3 şi 6 august la Cluj. Pe cele zece scene ale fetsivalului au urcat circa 200 de artişti, printre care şi nume mari ale muzicii electronice şi nu numai. La Untold 2017 au fost peste 330.000 de participanţi veniţi din ţară şi străinătate -  Marea Britanie, Franţa, Spania, Portugalia, USA, Egipt, Canada, Mexic, Brazilia, Noua Zeelandă etc.

Mai puteţi citi:

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj despre gazonul de pe stadion, după Untold: „Se prezintă, în acest moment, în condiţii bune“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările