Iubitorii sporturilor de iarnă pot schia pe pârtia de la Feleacu, la 12 kilometri de Cluj

Iubitorii sporturilor de iarnă pot schia pe pârtia de la Feleacu, la 12 kilometri de Cluj

Imagine de pe pârtie  FOTO: Facebook Teleschi Feleacu

S-a deschis pârtia Teleschi Feleacu, la circa 12 kilometri de Cluj-Napoca. O urcare costă tot 5 lei, iar administratorii au gândit pachete cu reduceri pentru iubitorii zăpezii. În Ajunul Crăciunului, pârtia va fi deschisă până la ora 15.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amatorii de sporturi de iarnă pot merge şi la Pârtia Teleschi Feleacu, deschisă de vineri, 21 decembrie 2018. Pârtia se află la 12 kilometri de Cluj-Napoca.

Administratorul pârtiei, Andrei Deac, spune că programul pârtiei este cel cu care clujenii sunt deja obişnuiţi de anul trecut. „Pentru zilele festive va fi un orar special pentru perioada următoare, orar special de Sărbători. Pârtia va fi deschisă cu orar normal, urmând ca luni, în Ajunul Crăciunului, pârtia să fie deschisă până la ora 15. Marţi, în data de 25, prima zi de Crăciun, pârtia va fi închisă, iar în zilele de  26 şi 27 pârtia va avea program special. Orarul se poate consulta pe site-ul pârtiei“, explică Deac.

O urcare costă tot 5 lei. Administratorul pârtiei a gândit mai multe pachete cu reducere la mai multe urcări: 45 de lei – 10 urcări, 65 de lei – 15 urcări, 80 de lei – 20 de urcări; cei ce nu au echipamente de schi şi snowboard, pot închiria de la 40 de lei pe zi de la faţa locului.

Tot la parcul de distracţii de la Feleacu există şi un traseu de tubing, dar amatorii de adrenalină pot practica şi zorbing.

Mai puteţi citi:

Cum arată un drum aflat la doi paşi Cluj

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: